Η Μαρία Κορινθίου αποκάλυψε τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε!(video)

Η Μαρία Κορινθίου αποκάλυψε τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε!(video)

Η αποκάλυψή της για γνωστό ηθοποιό!

Είναι μια από τις ποθητές γυναίκες του θεάτρου, μια γυναίκα που θα ήθελαν πολλοί άντρες να κάνουν δική τους. Ο λόγος για τη Μαρία Κορινθίου, που το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκε καλεσμένη στα «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη.

Ανάμεσα σε άλλα η ηθοποός μίλησε για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στο παρελθόν, ενώ ανέφερε ότι γνωρίζει τον ηθοποιό που ανέφερε σε ανάρτησή του ο Φώτης Σεργουλόπουλος και παρενοχλεί σεξουαλικά πολλές ηθοποιούς.

«Νομίζω ξέρω σε ποιον αναφέρονται. Εμένα δε μου έχει συμβεί κάτι. Έχω ακούσει ποιος θα μπορούσε να είναι και γνωρίζω ποιες γυναίκες. Είναι ονόματα πρώτης γραμμής και είναι σεξουαλική παρενόχληση. Τώρα ίσως δεν έχουν πρόβλημα να μιλήσουν για να φοβούνται για την καριέρα τους. Τότε; Είναι άνθρωπος που τον θαυμάζουμε. Εγώ μόνο ό,τι έχω ακούσει, που έχουμε ακούσει… Είναι υπόθεση των γυναικών αυτών. Και καταγγελία να γίνει δεν το γνωρίζει πραγματικά αυτός που θα την κάνει. Σε όλους τους χώρους συμβαίνει. Έχω δει μέχρι κι από site να βάζουν ειρωνικούς τίτλους, από εκεί ξεκινάνε όλα και δε μιλούν οι γυναίκες. Δεν είναι μόνο η καριέρα, είναι η διαχείριση. Ένα μικρό ποσοστό που χλεύασε την κίνηση της Μπεκατώρου δε θα έπρεπε», είπε η Μαρία Κορινθίου.

Όσον αφορά στη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στο παρελθόν, εξομολογήθηκε: «Τελικά πώς με έχει σώσει η μαγκιά μου σε κάποια πράγματα… Ήμουν 24-25 ετών και είναι εύκολο ένα κοριτσάκι άβγαλτο που δεν έχει αντιμετωπίσει τέτοιες καταστάσεις, που φοβάται ή ντρέπεται να αντιμετωπίσει καταστάσεις. Με είχαν πλησιάσει στο πρόσωπο και μου είχαν πει ότι αν δεν κάνεις αυτό δεν θα μπεις στον χώρο. Τον έσπρωξα και είπα “αυτό θα το δούμε”».