Survivor 4: Παππάς και Ελευθερίου το φετινό ζευγάρι του παιχνιδιού!

Survivor 4: Παππάς και Ελευθερίου το φετινό ζευγάρι του παιχνιδιού!

Οι φωτογραφίες από Άγιο Δομίνικο που το μαρτύρησαν!

Μόνο το πότε θα πεθάνω δεν ξέρω, αλήθεια. Μόλις πριν από λίγες ώρες σας αποκάλυψα στο Vanda's blog του Youweekly.gr πως δυο παίκτες από την ομάδα των Διάσημων έχουν έρθει αρκετά κοντά - δείτε εδώ το αποκλειστικό ρεπορτάζ - αλλά σας είχα πει πως θα περιμένω λίγο μέχρι να βεβαιωθώ για να σας δώσω ονόματα. Δεν πέρασαν 24ωρες και τσουπ... το χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4 μου έδωσε ότι χρειαζόμουν για να το πω με σιγουριά: Η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Αλέξης Παππάς αλληλοτσιμπήθηκαν με το βελάκι του έρωτα.

Καλά δεν λέω πως πάνε και για γάμο αν και στο χθεσινό επεισόδιο ο Τριαντάφυλλος που λατρεύει να βάζει λάδι στην φωτιά άρχισε να φωνάζει στην καλύβα "Παιδιά το καλοκαίρι έχουμε γάμο" κι όταν τον ρώτησε η Λάμπρη - η οποία σας είχαμε πει πάλι πρώτοι στο Youweekly.gr πως αποχωρεί και πέσαμε μέσα για χιλιοστή φορά - "Ποιος παντρεύεται" εκείνος απάντησε "Ο Αλέξης και η Ελευθερία".

Το παρασκήνιο του έρωτα της Ελευθερίας Ελευθερίου και του Αλέξη Παππά στο Survivor Μπορεί να σας φαίνεται πολύ νωρίς για έρωτες και τέτοια στο Survivor αλλά να σας υπενθυμίσω αν μου επιτρέπετε πως πρώτον οι παίκτες είναι εγκλωβισμένοι σε μια παραλία 24 ωρες το 24ωρο και πως για εκείνους κάθε ώρα φαίνεται αιώνας εφόσον δεν έχουν και πολλές επιλογές στο πως θα την περάσουν.