Καρολίνα Κούρκοβα: Ολόγυμνη ανακοίνωσε την τρίτη της εγκυμοσύνη!(φωτο)

Καρολίνα Κούρκοβα: Ολόγυμνη ανακοίνωσε την τρίτη της εγκυμοσύνη!(φωτο)

To τρίτο της παιδί ετοιμάζεται να υποδεχτεί σε λίγους μήνες η Καρολίνα Κούρκοβα.

Το 36χρονο μοντέλο από την Τσεχία, έχει αποκτήσει ήδη δυο γιους

To τρίτο της παιδί ετοιμάζεται να υποδεχτεί σε λίγους μήνες η Καρολίνα Κούρκοβα. Το πρώην αγγελάκι της Victroria’s Secret ανακοίνωσε την εγκυμοσύνης της στο περιοδικό Glamour, με μία ολόγυμνη φωτογράφισή της. Η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά ότι η τρίτη εγκυμοσύνη της ήταν έκπληξη για εκείνη και τον σύζυγό της, Άρτσι Ντρούρι.

Η 36χρονη Τσέχα καλλονή ανέφερε: «Το να μένεις έγκυος για τρίτη φορά, και ειδικά σε μια τέτοια εποχή, είναι σίγουρα μια πολύ διαφορετική εμπειρία. Πιστεύω ότι κάθε πράγμα συμβαίνει στον καιρό του. Το να μην έχουμε τον έλεγχο στα πάντα, είναι μέρος της μαγείας. Πρέπει απλά να έχουμε υπομονή, να εξελισσόμαστε και να μεγαλώνουμε».

«Όταν ήμουν έγκυος στα άλλα δύο μου παιδιά, ήμουν νεότερη. Τώρα έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση για το σώμα μου και αυτή η χρονιά σίγουρα δίδαξε πολλά τον καθένα μας ξεχωριστά. Ήταν ένα γερό μάθημα για το πώς πρέπει να αντιμετωπίζουμε πολλά πράγματα στη ζωή» τόνισε στη συνέντευξή της.

Μαζί με τον Αμερικανό παραγωγό και ηθοποιό, σύζυγό της, Άρτσι Ντρούρι είναι ήδη γονείς του 5χρονου Nοά Λι και του 11χρονου Tόμπιν Τζακ.