Τανιμανίδης – Μπόμπα: Η δήλωση για τα δίδυμα και τις δυσκολίες που πέρασαν!(video)

Τανιμανίδης – Μπόμπα: Η δήλωση για τα δίδυμα και τις δυσκολίες που πέρασαν!(video)

«Το θέλαμε αρκετό καιρό και δεν ερχόταν εύκολα» ανέφερε ο παρουσιαστής!

Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Χριστίνας Μπόμπα, ο Σάκης Τανιμανίδης έκανε τις πρώτες τους δηλώσεις on camera.

Ο παρουσιαστής και η σύζυγός του ήθελαν πάρα πολύ να γίνουν γονείς, αλλά δυσκολεύτηκαν. Προσπάθησαν πολύ και τα κατάφεραν και τώρα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

«Για εμάς αυτή η δύσκολη χρονιά τελειώνει με τον καλύτερο τρόπο. Το θέλαμε αρκετό καιρό και δεν ερχόταν εύκολα. Τελικά, ο Θεός μας βοήθησε και είμαστε στην ευχάριστη θέση να περιμένουμε δυο μωράκια. Δεν ξέρουμε ακόμη το φύλο των μωρών. Πριν την εγκυμοσύνη ήθελα αγοράκι, μετά κοριτσάκι. Τώρα δε με νοιάζει καθόλου. Το λούκι το περνάνε οι γυναίκες και τη στεναχώρια στα ζευγάρια που δεν κάνουν εύκολα παιδιά, την περνάει πιο πολύ η γυναίκα. Να ξέρουν όσοι δυσκολεύονται ότι κάποια στιγμή θα έρθει το μωρό και τα ξεχνάς όλα», είπε στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου».

Αποχαιρέτησε το Survivor και περιμένει τον πελαργό

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στην απόφασή του να μην παρουσιάσει το Survivor, λόγω του πελαργού. «Τρία χρόνια από τη ζωή μου πέρασα στον Άγιο Δομίνικο, πέρασα καταπληκτικές στιγμές γιατί είναι ένα πρότζεκτ με το οποίο ταυτίστηκα πάρα πολύ. Κάποια πράγματα ξεπερνάνε κάθε πρότζεκτ, κάθε επαγγελματική απόφαση, κάθε εκπομπή και κάθε Survivor. Η οικογένεια είναι πάνω από όλα. Δεν ήταν εύκολη απόφαση, όχι. Έχω αποδεσμευτεί από την Acun Media ».