Μαρία Σολωμού: «Το πλήρωσα το ότι άφηνα τον έναν και πήγαινα στον άλλον!»(video)

Μαρία Σολωμού: «Το πλήρωσα το ότι άφηνα τον έναν και πήγαινα στον άλλον!»(video)

Η σχέση με τον γιο της και ο έρωτας στη ζωή της!

Τα τελευταία 17 χρόνια η Μαρία Σολωμού βρίσκεται σε σχέση, όπως αποκάλυψε, και τώρα έχει την ανάγκη να μείνει λίγο μόνη.

Η ηθοποιός τα τελευταία 8 χρόνια είχε σχέση με τον Πάνο Μουζουράκη, με τον οποίο χώρισε όταν εκείνος έφυγε για το Λος Άντζελες. Ο τραγουδιστής τα τελευταία σχεδόν δυο χρόνια έχει κάνει νέα σχέση με την ηθοποιό Τζίνα Βαρελά. Οι δυο τους μένουν μαζί στην Αμερική αλλά και όταν έρχονται στην Ελλάδα.

Η Μαρία Σολωμού με αφορμή τις αισθηματικές ιστορίες που σχολιάζει στο podcast της, περιέγραψε τη δική της εμπειρία από τις σχέσεις της, αλλά εξήγησε και για ποιο λόγο θέλει να επαναπροσδιορίσει το κομμάτι αυτό στο μέλλον, αλλά και πόσο εύκολα συγχωρεί τον εαυτό της για τα λάθη του παρελθόντος.

«Όταν ψάχνεις κάτι συνήθως δε σου έρχεται. Δεν μπορείς να το εκβιάσεις αυτό. Πρέπει να τα βρεις με τον εαυτό σου. Τα τελευταία 17 χρόνια ήμουνα πάντα σε σχέση. Γειά σου, έλα. Είχα πάντα σοβαρό θέμα ανεξαρτησίας. Έτυχε πολλές φορές να είμαι με κάποιον και μετά να βλέπω κάποιον να το τελειώνω και να πηγαίνω σε άλλη σχέση. Ναι το έχω πει στο σύντροφό μου. Δεν ήταν καλό αυτό που έκανα αλλά υπάρχει και το άλλο. Συγγνώμη ερωτεύτηκα. Το πλήρωσα το ότι άφηνα τον έναν και πήγαινα στον άλλον.

Θα ήθελα κάτι το οποίο να είναι στη φόρμα τη δική μου. Θα αλλάξω το μοτίβο της σχέσης. Πρέπει να βρω κάτι άλλο, ένα άλλο μοτίβο σχέσης να μου ταιριάζει. Είναι ωραίο πράγμα ο έρωτας.

Δεν μπορώ να φανταστώ ότι υπάρχει το “για πάντα”. Όταν σκέφτομαι παλιές μου σχέσεις λέω: Πώς γίνεται να ήμουν εγώ με αυτόν τον άνθρωπο;» είπε η Μαρία για το κεφάλαιο έρωτας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το «The 2night Show!».

Αναφέρθηκε ακόμα και στη σχέση της με τον έφηβο γιο της, Αλέξανδρο, και το γεγονός ότι μένει πια με τον πατέρα του. «Το 2019 ήταν η καλύτερή μου χρονιά και πήρα φόρα παρόλα τα χαστούκια. Στην πρώτη καραντίνα έζησα ονειρικά, δε βαρέθηκα στιγμή. Ο Αλέξανδρος είναι 15. Η καραντίνα είναι η καλύτερη του γιατί δε βγαίνει από το σπίτι. Ευτυχώς δε μου θυμίζει εμένα. Εγώ ήμουν άγριο νιάτο. Μπορούσα να σπάσω και παράθυρο για να βγω έξω. Δεν έχει ακόμα ξελυσσάξει, περιμένω ακόμα. Ο Αλέξανδρος είναι σπιτόγατος. Από πέρσι, από τα 13 του, μένει με τον μπαμπά του. Είχαμε συνεννοηθεί με το Μάριο, ότι στην εφηβεία θα πάει να ζήσει με τον μπαμπά του και έτσι έγινε. Ο Μάριος μου είπε θέλω πάρα πολύ και ο Αλέξανδρος γούσταρε».