Ελεάννα Τρυφίδου: Η μάχη της με την παχυσαρκία – «Θέλω να βάλω μπικίνι»!(video)

Ελεάννα Τρυφίδου: Η μάχη της με την παχυσαρκία – «Θέλω να βάλω μπικίνι»!(video)

Η δημοσιογράφος έχει χάσει 35 κιλά και θέλει να χάσει ακόμα 20!

«Ξύπνησα ένα πρωί και δεν μπορούσα να περπατήσω. Έτσι ξεκίνησα. Έφτασα στο σημείο να λέω ότι δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου... Μεγαλώνοντας μια γυναίκα πρέπει να προσέχει ακόμα περισσότερο. Η αλήθεια είναι ότι και στις δυο καραντίνες έφαγα περισσότερο, Περπάτησα αλλά έφαγα. Ήταν και μια δύσκολη περίοδος για μένα γιατί έχασα τη δουλειά μου, τον μπαμπά μου και είχαμε και καραντίνα», εξομολογήθηκε στο “Tik Talk” και στον Αντώνη Σρόιτερ η Ελεάννα Τρυφίδου.

«Ήταν 35, έγιναν 30 γιατί ο χρόνος ο τελευταίος χρόνος ήταν δύσκολος και κακά τα ψέματα πάντα καταφεύγεις στο φαγητό. Ένας άνθρωπος που έχει υπάρξει υπέρβαρος πάντα θα καταφύγει στο φαγητό. Το τελευταίο διάστημα έχω ξεκινήσει πάλι την προσπάθειά μου, τη διατροφή μου με τον Κωνσταντίνο Ξένο. Τρία χρόνια είναι η προσπάθεια αυτή. 121 κιλά ήμουν, πήγα 85. Ήμουν χοντρή. Πρέπει να λέμε τη λέξη χοντρός. Εγώ έτσι ξεκίνησα όταν μια φίλη μου είπε “ξέρεις ότι πια είσαι χοντρή;”. Ο στόχος μου είναι τα -40 με -50 κιλά. Αυτή τη στιγμή είμαι στα -31. Ουσιαστικά έχω άλλα 20 κιλά», είπε η ίδια και αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια και ότι γεννήθηκε 5 κιλά μωρό.

Ακόμα, αποκάλυψε πως όταν ήταν 13 ετών κοριτσάκι βρέθηκε για πρώτη φορά σε κέντρο αδυνατίσματος και αν και είδε αποτέλεσμα, αυτό δεν κράτησε για πολύ αφού τα κιλά επανήλθαν σε μικρό χρονικό διάστημα.

«Δε θα έκανα χειρουργείο για να αδυνατίσω. Είναι πολλοί άνθρωποι που παλεύουν με τα κιλά. Βεβαίως ζήλευα τις ωραίες κοπέλες στη δουλειά μας που έτρωγαν και εγώ δε μπορούσα να είμαι έτσι. Ζήλευα τα ρούχα. Μίνι δεν έχω βάλει ποτέ στη ζωή μου. Μου αρέσουν τα ωραία κορμιά, τα θαυμάζω, θα ήθελα να είμαι αδύνατη.

Έχω ακούσει να λένε “είμαι καλά με τον εαυτό μου”. Όχι δεν είσαι καλά, απλά το ωραιοποιείς. Όταν φτάσω τον στόχο μου θέλω να βάλω μπικίνι. Όταν έχασα τα πρώτα δέκα κιλά αισθάνθηκα σαν τον Τσιτσιπά. Πήγα το προηγούμενο καλοκαίρι να κάνω εξετάσεις και βρήκαν ότι είχα τέσσερα αιμαγγειώματα τα οποία ήταν εκ γενετής αλλά δε φαινόντουσαν από το λίπος. Τώρα οι εξετάσεις μου είναι πολύ καλύτερες», ήταν μερικές ακόμα από τις δηλώσεις on air της γνωστής δημοσιογράφου.