Οι πιο σέξι άνδρες για το 2020: Ποιος Έλληνας είναι ανάμεσά τους;

Οι πιο σέξι άνδρες για το 2020: Ποιος Έλληνας είναι ανάμεσά τους;

Liam Hemsworth, from left, Chris Hemsworth and Luke Hemsworth arrive at the Los Angeles premiere of "Vacation" at the Regency Village Theatre on Monday, July 27, 2015. (Photo by Chris Pizzello/Invision/AP)

Δείτε ποιοι «μάγεψαν» φέτος το κοινό.

Μπορεί πριν από λίγες ημέρες ο Μάικλ Μπ. Τζόρνταν να αναδείχθηκε ως ο πιο σεξι άνδρας του πλανήτη για το 2020 σύμφωνα με την καθιερωμένη λίστα του περιοδικού People, ωστόσο, οι αναγνώστες του ψήφισαν κι άλλους άνδρες που τους γοητεύουν.

Μάλιστα, μεταξύ αυτών είναι και ένας ελληνικής καταγωγής! Σύμφωνα με την σχετική λίστα, ο πρίγκιπας Χάρι είναι ο πιο σεξι «γαλαζοαίματος» της χρονιάς που φεύγει σε λίγες μέρες, ενώ οι Κρις, Λίαμ και Λουκ Χέμσγουπρθ είναι τα αδέρφια που έκαναν τον πλανήτη να παραληρεί.

Ο Τζανκούκ από το no1 κορεατικό συγκρότημα BTS αναδείχθηκε ως ο πιο σεξι διεθνής άνδρας.

Ο τραγουδιστής Σον Μέντες ψηφίστηκε ως αυτός με το πιο «καυτό» περιεχόμενο στα social media και ο Χάρι Στάιλς ως ο πιο σεξι επιτυχημένος μουσικός.

Ο Τζο Τζόνας κέρδισε την πρωτιά ανάμεσα στους διάσημους που έγιναν πρόσφατα μπαμπάδες, τη στιγμή που ο Ράιαν Ρέινολντς αναδείχθηκε ως ο πιο σεξι οικογενειάρχη.

Όσο για τη διάκριση με «άρωμα» Ελλάδας; Αφορά τον Τζον Στάμος που θεωρείται ως ο πιο «καυτός» εργένης της χρονιάς!