Ο Μαυρίδης παραμένει στο νοσοκομείο με βαριά συμπτώματα κορονοϊού – Τα νεότερα της υγείας του!

Ο Μαυρίδης παραμένει στο νοσοκομείο με βαριά συμπτώματα κορονοϊού – Τα νεότερα της υγείας του!

«Ψυχολογικά, όπως ο οποιοσδήποτε βρίσκεται στο νοσοκομείο, δεν νομίζω ότι είναι καλά»

Ο Γιώργος Μαυρίδης νοσηλεύεται με βαριά συμπτώματα κορονοϊού. Ο παρουσιαστής και η σύντροφός του, Κρίστη Καθάργια «χτυπήθηκαν» από τον ιό και περνούν δύσκολες στιγμές.

«Σόρρυ που δε το σηκώνω το τηλέφωνο, αλλά δεν μπορώ να μιλήσω. Είμαι μέσα στο θάλαμο με άλλους τρεις ανθρώπους. Άσε που κάθε λέξη που βγάζω είναι μαζί και βήχας. Ναι, δυστυχώς κόλλησα και εγώ και η γυναίκα μου, πραγματικά δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες από ένα μήνυμα, αλλά για να έχω φτάσει νοσοκομείο, κάτι έχει πάει στραβά. Ελπίζω να περάσει γιατί μου έχουν κοπεί τα πόδια. Πρόσεχε εσύ και τα παιδιά και κρατήστε μακριά τους γονείς. Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου. Οι γονείς μας δεν θα αντέξουν αυτό το διάολο μέσα τους. Φιλιά, θα σε πάρω σε κάποια φάση που θα βγαίνει η λέξη να τα πούμε», είχε πει με μήνυμά του στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

Ενώ και η σύντροφός του, Κρίστη Καθάργια είχε μιλήσει μέσα από το νοσοκομείο στην εκπομπή «Live news». «Μας έπιασε πολύ βαριά. Πολύ χάλια. Ο Γιώργος πάει να βγάλει μια κουβέντα και βήχει πάρα πολύ από τα πνευμόνια του. Είμαστε πολύ χάλια και οι δύο. Έχουμε όλα τα συμπτώματα. Ο Γιώργος είχε και τη δύσπνοια. Και στον λαιμό πονάς και δεν μυρίζεις και δεν έχεις γεύση. Ο Γιώργος είναι ήδη μια βδομάδα έτσι. Εγώ ξεκίνησα την Πέμπτη. Χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο, θα δούμε αν θα ακολουθήσω κι εγώ. Δεν μπορώ να σηκωθώ, δεν μπορώ να πάω ούτε μέχρι το μπάνιο», είχε πει.