Μαραντίνης: Η εξομολόγηση για τον χωρισμό του από τη Χρηστίδου!

Μαραντίνης: Η εξομολόγηση για τον χωρισμό του από τη Χρηστίδου!

Ποια είναι η σχέση τους σήμερα;

Για τον χωρισμό του από τη Σίσσυ Χρηστίδου που έσκασε σαν «βόμβα» το Πάσχα του 2019 θέλησε να μιλήσει το μεσημέρι της Τρίτης ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Ο frontman των Onirama αναφέρθηκε on air στη σχέση του πλέον με τη γνωστή παρουσιάστρια αλλά και στις δυσκολίες προσαρμογής στη νέα πραγματικότητα με τα παιδιά τους.

«Παίρνοντας ένα διαζύγιο δε σταματά να υπάρχει η οικογένεια. Σταματά να υπάρχει το ζευγάρι και η σχέση. Οπότε εκεί είναι μια νέα ισορροπία και μια νέα τάξη πραγμάτων που προσπαθείς να βάλεις. Σε αυτή τη διαδικασία είμαστε και εμείς και θεωρώ κάθε ζευγάρι που χωρίζει.

Να δεις, δηλαδή, τη νέα πραγματικότητα έχοντας σαν προτεραιότητα την οικογένεια γιατί αυτός ο δεσμός δεν θα αλλάξει ποτέ. Οφείλει να διατηρηθεί η οικογένεια απλά πρέπει να διατηρηθεί σε εκείνο το επίπεδο που θα είναι λειτουργική για όλα τα μέλη της. Να μην έχει τριβές, να υπάρχει σεβασμός, ο κατάλληλος παραδειγματισμός για τα παιδιά και αυτό θέλει δουλειά», είπε αρχικά στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και συνέχισε:

«Αυτό που κατάλαβα είναι πως, όπως μια σχέση θέλει καθημερινή δουλειά για να υπάρξει, ένας χωρισμός θέλει επίσης τουλάχιστον στην αρχή αντιστοίχως μια δουλειά. Πάλι υποχωρήσεις, προσπάθεια για κατανόηση μέχρι να βρεις εκείνη την ισορροπία που θα είσαι σε αυτό το νέο πράγμα και εσύ και πάνω από όλα τα παιδιά. Με κουμπί δε γίνεται σίγουρα και όποιος το λέει πως το κάνει με κουμπί ψεύδεται ασύστολα! Μάλλον δεν υπήρχε είτε έρωτας είτε οικογένεια πραγματικά».