Ο Shia LaBeouf γέμισε με αληθινά τατουάζ το σώμα του για τον ρόλο του στο The Tax Collector (EIKONA)

Ο Shia LaBeouf γέμισε με αληθινά τατουάζ το σώμα του για τον ρόλο του στο The Tax Collector (EIKONA)

Οι θυσίες των ηθοποιών ειδικά των λεγόμων “method actors” αγγίζουν πολλές φορές την υπερβολή αλλά έχουν αποτελέσματα επί της οθόνης

Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς; Τα 30 κιλά που έχασε ραγδαία ο Christian Bale για να παίξει στο The Machinist; Τον Robert De Niro που δούλευε 12ωρα ως ταξιτζής στη Ν. Υόρκη για το "Taxi Driver"; Τον Daniel Day Lewis να μην σπάει ποτέ χαρακτήρα στο "Lincoln" τόσο στα γυρίσματα όσο και για εφτά ολόκληρους μήνες προετοιμασίας; Ή τον Jared Leto που στο σετ του Suicide Squad ως Joker έστειλε νεκρό ποντίκι για δώρο στην Margot Robbie;

Πριν μέρες πήραμε μια πρώτη γεύση από το The Tax Collector τη νέα ταινία του σκηνοθέτη David Ayer στην οποία συνεργάζεται ξανά με τον Shia LaBeouf. Σε πρόσφατη συνέντευξή του σκηνοθέτη στο /Film αποκάλυψε μια ενδιαφέρουσα πτυχή για το πώς ο -ας πούμε το λιγότερο- εκκεντρικός LaBeouf μπήκε στο πετσί του ρόλου του:

Είναι ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς που είχα την τύχη να δουλέψω και είναι ο πιο δεσμευμένος από όλους στον ρόλο του, δίνοντας ψυχή και σώμα. Είχε βγάλει ένα δόντι του στο Fury και τώρα στο Tax Collector χτύπησε ένα αληθινό τατουάζ σε όλο του το στήθος. Οπότε πηγαίνει όλα για όλα και δεν ξέρω κανέναν άλλο τόσο αφοσιωμένο.

Θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς τρελό τον LaBeouf με τον τρόπο που πλησιάζει τους χαρακτήρες του αφού στο Fury όχι μόνο έβγαλε ένα δόντι αλλά χαράκωσε το πρόσωπό του και συνεχώς πείραζε τις πληγές του γιατί πίστευε ότι το μακιγιάζ δεν ήταν αρκετά ρεαλιστικό. Σαν να μην έφτανε αυτό, μήνες πριν τα γυρίσματα του Fury ξεκινήσουν, κατατάχθηκε στην Εθνοφρουρά των ΗΠΑ και για ένα μήνα εκπαιδεύτηκε σε αντίξοες συνθήκες με την 41η Ταξιαρχία Πεζικού, όπως ο ίδιος αποκάλυψε αργότερα, δεν έκανε μπάνιο για τέσσερις μήνες.