MELISSES | Η άγνωστη ιστορία πίσω από τη μεγάλη τους επιτυχία «Όλα Μοιάζουν Καλοκαίρι»!

MELISSES | Η άγνωστη ιστορία πίσω από τη μεγάλη τους επιτυχία «Όλα Μοιάζουν Καλοκαίρι»!

Συγκεκριμένα, το δημοφιλές συγκρότημα αποκάλυψε πως το κομμάτι δεν κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 2017, όταν ξεκίνησε να παίζει στα ραδιόφωνα, αλλά τέσσερα χρόνια πριν στο cd «Η Μόνη Επιλογή», χωρίς να γίνει γνωστό.

«Υπάρχουν κάποιες μικρές ιστορίες που κρύβονται πίσω από τα τραγούδια που πολλές φορές έχουν τη δική τους αξία.

Μία από αυτές αφορά το Όλα Μοιάζουν Καλοκαίρι

Το τραγούδι λοιπόν κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2013 στο CD «Η Μόνη Επιλογή». Μετά από 4 χρόνια και αφού είχαμε κυκλοφορήσει αρκετά singles με τελευταίο μάλιστα Το Κύμα, μας μπήκε η ιδέα, με την παρότρυνση του φίλου μας Γιάννη Βασιλόπουλου να προωθήσουμε το Όλα Μοιάζουν Καλοκαίρι. Το καλοκαίρι του 2017 το τραγούδι αρχίζει να παίζει δειλά σε κάποια ραδιόφωνα. Όλος ο κόσμος πίστεψε ότι ήταν καινούργιο μας single παρόλο που είχε κυκλοφορήσει 4 χρόνια πριν!!!

Την επόμενη χρονιά, και αφού είχε γίνει αρκετά γνωστό, αποφασίζουμε να το παίξουμε με την Έλενα Παπαρίζου στα βραβεία MAD και εκεί γίνεται ο απόλυτος χαμός.

Η εμφάνιση αυτή γίνεται η νο1 σε views από όλα τα MAD VMA ενώ τα views από όλες τις αναρτήσεις στο youtube ξεπερνάνε τα 40.000.000 (ενώ μέχρι το 2016 τα views δεν έφταναν ούτε τις 500.000)

Τα καλά τραγούδια λοιπόν βρίσκουν πάντα το δρόμο τους. Αργά ή γρήγορα. Εύκολα ή δύσκολα. Τυχαία ή οργανωμένα.

Όλα μοιάζουν καλοκαίρι λοιπόν και αυτό το καλοκαίρι και κάθε καλοκαίρι.

Θα τα πούμε σίγουρα και σύντομα και τραγουδιστά από κοντά.», έγραψαν συγκεκριμένα.