Διαζύγιο με παρατράγουδα μετά από πέντε χρόνια γάμου για γνωστό ζευγάρι!

Διαζύγιο με παρατράγουδα μετά από πέντε χρόνια γάμου για γνωστό ζευγάρι!

«Είμαι τρομοκρατημένη που ο σύζυγός μου θέλει να με πετάξει από το σπίτι που μείναμε μαζί κι αν τα καταφέρει, δεν θα χάσω μόνο το σπίτι μου αλλά και την προσωπική μου περιουσία»

Το γνωστό ζευγάρι παίρνει διαζύγιο μετά από πέντε χρόνια γάμου με τον τραπεζίτη να διώχνει εν μέσω πανδημίας τη γνωστή ηθοποιό από το σπίτι κι εκείνη να βρίσκεται σε πανικό.

Οι δικηγόροι του τραπεζίτη ζήτησαν από την ηθοποιό να φύγει μέχρι 18 Μαΐου από το σπίτι αλλά εκείνη λόγω του κορονοϊού δεν μπορεί να το κάνει άμεσα και ζήτησε μια παράταση.

«Ο σύζυγός μου δεν ανανέωσε τη σύμβαση του σπιτιού μας στη Νέα Υόρκη χωρίς σύμφωνη γνώμη μου, αυτό που ζητώ είναι επείγον μιας κι εκείνος περιμένει να μετακομίσω από το σπίτι μας ως τις 18 Μαΐου, ενώ στη Νέα Υόρκη έχουν παγώσει όλα εξαιτίας του covid19.

Είμαι τρομοκρατημένη που ο σύζυγός μου θέλει να με πετάξει από το σπίτι που μείναμε μαζί κι αν τα καταφέρει, δεν θα χάσω μόνο το σπίτι μου αλλά και την προσωπική μου περιουσία», αναφέρει η Mary Kate Olsen στην κατεπείγουσα δικαστική εντολή που ζήτησε. Τι θα κάνει όμως ο Olivier Sarkozy;