«MasterChef 4»: Η Κατερίνα Λένη αποκάλυψε αν υπήρχε κάτι ερωτικό με τον Γιώργο (video)

«MasterChef 4»: Η Κατερίνα Λένη αποκάλυψε αν υπήρχε κάτι ερωτικό με τον Γιώργο (video)

«Ήρθα σε προσωπική σύγκρουση κάποια στιγμή με τον Γιώργο. Τις ημέρες αυτές είχαμε ρεπό και ήμασταν στο σπίτι»

Η Κατερίνα Λένη αποκάλυψε αν όλη η ένταση που έβγαζε όταν ήταν κοντά στον Γιώργο Λασκαρίδη στο σπίτι του «MasterChef 4» προέκυψε γιατί υπήρχε κάτι άλλο ανάμεσά τους.

«Δεν υπήρξε στιγμή στο παιχνίδι που να υπήρξε κάποιο άλλο συναίσθημα για τον Γιώργο πέρα από αυτό που βλέπατε εσείς. Δεν υπήρχε τίποτα ερωτικό, συναισθηματικό. Τίποτα, τίποτα, τίποτα. Είχε βγει ότι τον Γιώργο τον μισώ. Δεν τον μισώ. Όχι! Απλώς δεν ταιριάζαμε σαν άνθρωποι. Εσείς βλέπετε δυο ώρες συγκεκριμένα αποσπάσματα, από τις 24 ώρες που ζούσαμε μέσα σε ένα σπίτι.

Με τον Γιώργο ήρθα πολλές φορές σε αντιπαράθεση μαζί του για πολλούς και διάφορους λόγους. Ήρθα σε προσωπική σύγκρουση κάποια στιγμή με τον Γιώργο. Τις ημέρες αυτές είχαμε ρεπό και ήμασταν στο σπίτι. Και μου υπέδειξε την πόρτα του σπιτιού. Μου είπε “αν δε σου αρέσει εδώ μέσα να σηκωθείς και να φύγεις”. Εκεί του απάντησα εγώ. Του είπα “δεν θα μου υποδείξεις εσύ που είναι η πόρτα και ο πρώτος που θα φύγει θα είσαι εσύ”. Και έτσι και έγινε. Εγώ στο σπίτι ήμουν γενικά πιο απομονωμένη», είπε στην εκπομπή «Στη φωλιά των κούκου»