Δημήτρης Αλεξάνδρου και Μαρία Καλάβρια χώρισαν χθες βράδυ και το ανακοίνωσε η Μαρία στο Πρωινό!(video)

Δημήτρης Αλεξάνδρου και Μαρία Καλάβρια χώρισαν χθες βράδυ και το ανακοίνωσε η Μαρία στο Πρωινό!(video)

«Αποφασίσαμε από κοινού χθες να μην είμαστε μαζί σε προσωπικό επίπεδο αλλά να παραμείνουμε και συνεργάτες και φίλοι, αυτό δεν αλλάζει»

Η γνωστή κυρία της σόουμπιζ αποκάλυψε στην εκπομπή «Το πρωινό» πως χώρισε με τον σύντροφό της.

Τις τελευταίες ώρες «φούντωσαν» οι φήμες περί χωρισμού τους και εκείνη βγήκε και ξεκαθάρισε τι συνέβη.

«Η αλήθεια είναι πως εγώ εξεπλάγην χθες και ήμουν στη δουλειά μου και άρχισαν να χτυπάνε τα τηλέφωνα, εάν χώρισα με τον Δημήτρη, αν κατεβάσαμε τις φωτογραφίες, αν μιλάμε, χίλια δύο πράγματα που δεν ισχύουν.

Εγώ σίγουρα με τον Δημήτρη είμαστε σε μια φάση που αποφασίσαμε και είπαμε να μην είμαστε μαζί και αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε φίλοι, δεν είμαστε συνεργάτες. Ο Δημήτρης είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, ποτέ δεν κατεβάσαμε καμία φωτογραφία γιατί με το Δημήτρη στα τρία χρόνια που ήμασταν μαζί είχαμε βάλει από μια φωτογραφία στο προφίλ μας, ο καθένας. Ήταν επιλογή μας γιατί και εμένα δεν μου αρέσει να μοιράζομαι προσωπικές μου στιγμές στο Instagram.

Από εκεί και πέρα δεν κατεβάσαμε ουδέποτε καμία φωτογραφία. Είναι κάτι πάρα πολύ πρόσφατο. Ενοχλήθηκα με τα δημοσιεύματα που έλεγαν για τον Δημήτρη, εμένα και τα χρήματα. Για να επιλέξω τον Δημήτρη να είναι 3 χρόνια μαζί μου και τα παιδιά μου σημαίνει ότι το αξίζει. Αποφασίσαμε από κοινού χθες να μην είμαστε μαζί σε προσωπικό επίπεδο αλλά να παραμείνουμε και συνεργάτες και φίλοι, αυτό δεν αλλάζει. Ο Δημήτρης με βοήθησε να ξεπεράσω την όλη ιστορία με το γάμο μου», είπε η Μαρία Καλάβρια για τη σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.