Ο Σάκης Τανιμανίδης έχει γενέθλια! Αποκάλυψε την ηλικία του!

Ο Σάκης Τανιμανίδης έχει γενέθλια! Αποκάλυψε την ηλικία του!

Λίγο πριν λήξουν τα έκτακτα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού, ο Σάκης Τανιμανίδης γιορτάζει τα γενέθλιά του.

Αφού λοιπόν είχε άπειρο χρόνο να ασχοληθεί με διάφορες δραστηριότητες στο σπίτι, τακτοποίησε και τα συρτάρια του όπως όλα δείχνουν, αφού συγκέντρωσε παιδικές φωτογραφίες από άλμπουμ περασμένων δεκαετιών για να φτιάξει ένα εορταστικό βίντεο.

Οι εικόνες ξεκινούν να αναδύονται από την δεκαετία του ’80, τότε που ο Σάκης Τανιμανίδης

ήταν ακόμα παιδί και φτάνουν έως σήμερα που όπως δηλώνει εξακολουθεί να είναι παιδί και θα παραμείνει για πάντα:

Ολόκληρη η ανάρτησή του «39 χρόνια…κιόλας! Κάπου στα 28-30 ήταν νομίζω όταν ορκίστηκα να μη μεγαλώσω ποτέ. Το σκέφτηκα και το αποφάσισα συνειδητά μάλιστα, δεν ήταν αστείο. “Για πάντα παιδί” είχα πει.⁣ ⁣ Κι από τότε κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να μην “μεγαλώσω”. Όχι σε εξωτερική εμφάνιση, αλλά στην καρδιά , στην διάθεση να ανακαλύπτω τον κόσμο, στην ατελείωτη περιέργειά μου και πάνω από όλα στο να κάνω πάντα αυτό που θέλω, αυτό που πιστεύω, χωρίς να με νοιάζει τι λένε οι άλλοι. Γιατί τα παιδιά έχουν μια αλήθεια και μια απλότητα να κάνουν ότι κάνουν όχι για τους γύρω τους, αλλά γιατί τους αρέσει. ⁣ Ζήσε, λοιπόν, μια ζωή γεμάτη εμπειρίες, για σένα…όχι για τους άλλους! You Only Live Once….⁣»