Κατερίνα Μουτσάτσου από Λος Άντζελες: «Κόλλησε η οικογένειά μου κορονοϊό!»

Κατερίνα Μουτσάτσου από Λος Άντζελες: «Κόλλησε η οικογένειά μου κορονοϊό!»

Εδώ κι αρκετά χρόνια ζει στο Λος Άντζελες όπου έχει κάνει και την οικογένειά της.

Ο λόγος για την ηθοποιό Κατερίνα Μουτσάτσου μίλησε μέσω skype στο «Happy Day» για την κατάσταση με τον κορωνοϊό στις ΗΠΑ.

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως τόσο η ίδια, όσο και ο σύζυγος και ο γιος τους, κόλλησαν τον Covid-19 τον Φεβρουάριο. Η Κατερίνα Μουτσάτσου ανέφερε πως οι τρεις τους είχαν όλα τα συμπτώματα του ιού, δεν έκαναν ωστόσο το τεστ.

«Εδώ βλέπουμε νούμερα που δεν έχουν να κάνουν με την πραγματικότητα. Τον Φεβρουάριο, το παιδί μου, ο σύζυγός μου και εγώ αρρωστήσαμε πάρα πολύ και οι τρεις. Πήγαμε στον γιατρό και το θεώρησαν γρίπη. Εμείς είμαστε πεπεισμένοι ότι περάσαμε τον ιό. Εγώ ειδικά είχα τα χειρότερα συμπτώματα. Εγώ θέλω να κάνω τώρα ένα τεστ να δω αν έχω τα αντισώματα.

Είμαι σίγουρη, ήταν τόσο βίαιο. 31 Ιανουαρίου αρρώστησε το παιδί, δυο μέρες μετά ο σύζυγος. Τους φρόντιζα για άλλες δυο μέρες και μετά έπεσα εγώ τέζα. Πυρετό για καμιά δεκαριά μέρες. Αυτός ο βήχας… Δε μπορώ να τον περιγράψω. Εμείς το λέγαμε αστεία και οι γιατροί το αντιμετώπισαν σαν γρίπη. Οι γιατροί έδωσαν στον σύζυγό μου το φάρμακο για τη γρίπη και δεν τον έπιασε καθόλου. Ήταν σαν να μην το πήρε. Δεν είναι καθόλου εύκολο να κάνεις το τεστ» είπε, μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Μουτσάτσου.