Ελληνίδα ηθοποιός: «Ήμουν σε σχέση με κάποιον που είχε παράλληλα άλλες δύο»

Ελληνίδα ηθοποιός: «Ήμουν σε σχέση με κάποιον που είχε παράλληλα άλλες δύο»

Έγινε γνωστή εν μία νυκτί με το σέξι λίκνισμά της στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου πριν από περίπου τέσσερα χρόνια. Έκτοτε οι μετοχές της εκτοξεύτηκαν, ιδίως ανάμεσα στον αντρικό πληθυσμό.

Η ηθοποιός Τραΐάνα Ανανία εξομολογήθηκε στο περιοδικό «You Weekly» ότι έχει υπάρξει σε σχέση με κάποιον που είχε παράλληλη σχέση με άλλες δυο γυναίκες ταυτόχρονα. Μάλιστα, το… τριπλό ταμπλό αποκαλύφθηκε, όταν και οι τρεις του έκαναν -χωρίς να το ξέρουν- μια αναπάντεχη επίσκεψη στο σπίτι.

Σε ερώτηση για το αν οι άνδρες τη φοβούνται, απάντησε πως πολύ απλά δεν ταιριάζει ιδιοσυγκρασιακά με τον μέσο όρο των Ελλήνων ανδρών, για αυτό και τα περισσότερα από τα φλερτ της αποτυγχάνουν παταγωδώς.

«Δεν είναι θέμα φοβίας, απλά δεν ταιριάζω με τον μέσο όρο του Έλληνα. Όταν για παράδειγμα συναντάω Αμερικανούς στην Ελλάδα, μια χαρά με φλερτάρουν» δήλωσε.

Κλείνοντας τόνισε πως: «Ο Έλληνας είναι το καλομαθημένο αγόρι από τη μαμά του που δεν θα σηκωθεί ούτε το πιρούνι για να φάει, θα περιμένει να του το φέρει η γυναίκα. Ελάχιστοι είναι οι κυνηγοί».