Ελένη Φουρέιρα: Συνδυάζει δουλειά και διασκέδαση στο Λος Άντζελες!

Ελένη Φουρέιρα: Συνδυάζει δουλειά και διασκέδαση στο Λος Άντζελες!

Τι ετοιμάζει η «εκρηκτική» performer;

Στο Λος Άντζελες βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες η Ελένη Φουρέιρα, συνδυάζοντας τη δουλειά με τις διακοπές! Μάλιστα, το προσεχές χρονικό διάστημα μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις, τόσο δισκογραφικά, όσο και με live εμφανίσεις.

Η «εκρηκτική» performer, που επί ενάμιση χρόνο περιόδευσε ασταμάτητα ανά την Ευρώπη κάνοντας sold out εμφανίσεις σε περισσότερες από 15 χώρες, κάνει ακόμα ένα διεθνές άνοιγμα στην καριέρα της, αυτή τη φορά στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Η Ελένη Φουρέιρα κάνει επαφές με Αμερικανούς παραγωγούς και studio sessions, ενώ στον ελεύθερό της χρόνο απολαμβάνει τις ομορφιές της αμερικάνικης μεγαλούπολης και διασκεδάζει με φιλικά της πρόσωπα.

Παράλληλα, η αγαπημένη show woman ετοιμάζει το νέο της αγγλόφωνο τραγούδι, που θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Records και, σίγουρα, θα σημειώσει την τεράστια επιτυχία των προηγούμενων singles της!

Από το πρόγραμμά της δεν λείπουν οι live εμφανίσεις. Ήδη, σχεδιάζει τη φετινή καλοκαιρινή της περιοδεία, ενώ, όπως έχει γίνει γνωστό, θα ανοίξει με τον εντυπωσιακό της τρόπο τις δύο συναυλίες του Κολομβιανού superstar Maluma στην Ελλάδα, στις 11 Μαρτίου στην Αθήνα και στις 13 Μαρτίου στην Θεσσαλονίκη!