«Λύγισε» η Βίκυ Χατζηβασιλείου κατά τη διάρκεια συνέντευξής της

«Λύγισε» η Βίκυ Χατζηβασιλείου κατά τη διάρκεια συνέντευξής της

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου «λύγισε» σε συνέντευξή της. Τι την έκανε να συγκινηθεί;

Βίκυ, πώς ήταν αυτή η σεζόν χωρίς τηλεόραση;

Δεν θα πω ψέματα σε εσένα. Ήταν μια τεράστια αλλαγή. Ύστερα από 17 χρόνια στη μικρή οθόνη, και συγκεκριμένα έπειτα από 14 χρόνια Πάμε Πακέτο, αυτή η αλλαγή με σημάδεψε. Κάθε αλλαγή, όμως, έρχεται για καλό. Είναι μια εξέλιξη. Αν δεν είχε συμβεί αυτή η αλλαγή στη ζωή μου, δεν θα έγραφα αυτό το βιβλίο, που, όπως μου λένε αρκετοί αναγνώστες, τους έχει βοηθήσει πολύ, και δεν θα δημιουργούσα το κανάλι μου στο Youtube, Vicky’s Vita. Μου αρέσει που δίνω μυστικά στους ανθρώπους για ευεξία, ομορφιά, για σωστή διατροφή και άσκηση. Το νέο μου εγχείρημα το έχει αγκαλιάσει ο κόσμος και, αφού μου γράφουν στην αρχή “Βικάκι, σε χάσαμε, πότε ξεκινάει το Πακέτο;”, μετά μου λένε ότι αυτές οι συμβουλές που τους δίνω είναι πολύ χρήσιμες, εύκολες, οικονομικές, και χαίρομαι γι’ αυτό.

Πάντως, οι συντάκτες του τηλεοπτικού ρεπορτάζ το μόνο πρόσωπο που δεν περιμέναμε να είναι εκτός τηλεόρασης ήσουν εσύ. Δεν είναι λογικό, και από πλευράς τηλεθέασης και από πλευράς διαφήμισης. Εδώ θέλω να πω ότι αναγνώστες μας έπαιρναν στη «δημοκρατία» για να μας ρωτήσουν πότε ξεκινά η εκπομπή σου στον Alpha και, όταν έμαθαν ότι δεν θα γίνει, μας είπαν –και στο λέω ειλικρινά, γιατί το έχω σημειώσει- «χάσαμε το καθιερωμένο μας ραντεβού, δεν υπάρχει λόγος να βλέπουμε τηλεόραση»…

Με συγκινείς τώρα, θα κλάψω… Δεν μπορώ να συνεχίσω… Θα νομίζουν ότι σε έβαλα να τα πεις εσύ.

Γιατί να κάνω κάτι τέτοιο;

Ύστερα από αυτή την περιπέτεια που είχα το καλοκαίρι με τον Alpha, είπα ότι πλέον τίποτα δεν είναι δεδομένο. Πάνω στο πικ της επιτυχίας, δεν είχε χαθεί μονάδα τηλεθέασης, ολοκληρώνει το κανάλι τη συνεργασία μαζί μου. Δεν ξέρω τι έγινε. Ακόμη δεν έχω καταλάβει το γιατί. Τον Alpha τον είχα σαν το σπίτι μου. Οικογένειά μου. Ξέρεις πόσες φορές είχα δεχτεί πρόταση για μεταγραφή; Δεν την έκανα ποτέ. Έχεις δει την πορεία μου. Δεν αλλάζω κανάλι, γιατί δένομαι με τους ανθρώπους. Έτσι είμαι εγώ. Και όχι με τα χρήματα. Δεν θα έφευγα από τον Alpha, αλλά, ως φαίνεται, επειδή τα πάντα ρει, την αλλαγή αυτή την επέβαλλε το σύμπαν.

Πηγή: περιοδικό enjoy