To F* Academy by Fanta ήρθε για να μην ξεκολλάς από τα μαθήματα!

To F* Academy by Fanta ήρθε για να μην ξεκολλάς από τα μαθήματα!

Πώς μπορεί η μάθηση να γίνει διασκεδαστική;

Πώς μπορείς να μάθεις όλα όσα θέλεις από αυτούς που θέλεις;

Με το F* Academy by Fanta!

H νέα ακαδημία που σχεδιάστηκε από την Fanta αποκλειστικά για τους νέους της Ελλάδας, ήρθε για να δώσει τη λύση σε όσους νιώθουν ότι θέλουν να ανοίξουν τους ορίζοντές τους και να διευρύνουν τις γνώσεις τους σε μαθήματα… πέρα από τα συνηθισμένα!

Στο YouTube κανάλι του F* academy, μπορεί ο καθένας να μάθει πώς να γίνει YouTuber, μυστικά για το Gaming, πώς να κάνει Graffiti και Trick Shots, πώς να δοκιμάσει εύκολα και διασκεδαστικά πειράματα & πώς να πραγματοποιήσει τα πρώτα βήματα του στο τραγούδι!

Το κοινό μαθαίνει…. the fun way, αφού την «παράδοση» αναλαμβάνουν 12 ταλαντούχοι και αγαπημένοι «instructors». Οι διάσημοι creators 2J& CatvonK (YouTube), NerzHul & Vibrator (Science for dummies), NatashaKay & illeoo (singing), BillYolo & Manuella (Trick Shots), Manos & Rebel_Same84 (graffiti) και PanosDent & Miss Madden (gaming) μοιράζονται μέσα από τα ψηφιακά «μαθήματα» τα μυστικά και τις γνώσεις τους με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο.

Οι νέοι έχουν ήδη αγκαλιάσει την ακαδημία, με τους subscribers στο YouTube Channel να έχουν φτάσει τους 24K μόλις 3 εβδομάδες μετά την έναρξή της.

To φετινό καλοκαίρι, η εμπειρία του F* Academy ταξιδεύει σε 4 πόλεις της Ελλάδας για να μοιράσει πέραν από γνώση… δώρα και αξέχαστες εμπειρίες! Οι αγαπημένοι creators NerzHul & NatashaKay θα είναι εκεί για να γνωριστούν με τους fans και να τους δείξουν live τα μαθήματα που «διδάσκουν». Από τα event δε θα μπορούσε να λείπει η Fanta, η οποία θα δώσει την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να φτιάξουν και να απολαύσουν τη δική τους γεύση Fanta! Οι σταθμοί του tour είναι: Καλαμάτα 13/07, Iωάννινα 15/07, Λάρισα 17/07 και Θεσσαλονίκη 19/07. Μπες στο Instagram & το Facebook του the F*Academy για να δεις όλα όσα συμβαίνουν και μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο κανάλι του #Facademy στο YouTube για να δεις τα επεισόδια και να μάθεις… the fun way!