Lady Gaga – Bradley Cooper: Η ανακοίνωση που μόλις βγήκε και προβληματίζει!

Lady Gaga – Bradley Cooper: Η ανακοίνωση που μόλις βγήκε και προβληματίζει!

Μπορεί εδώ και καιρό να υπήρχαν φήμες που ήθελαν τον Bradley Cooper και τη Lady Gaga να ετοιμάζονται για μία ζωντανή εμφάνιση στο Glastonbury Music Festival και μάλιστα αυτό το Σαββατοκύριακο. 

Μπορείτε να φανταστείτε τον ενθουσιασμό στην Αγγλία και ειδικά τώρα που το ειδύλλιο των δύο σταρ -αν και στη σκιά ακόμη- γνωρίζει μέρες δόξας.

Όμως, ένα tweet της Emily Eavis, συνδιοργανώτριας του φεστιβάλ, ήταν αρκετό για να βάλει τέλος στις φήμες και μάλιστα με τρόπο κάπως ενοχλημένο και κατηγορηματικό. Και ιδού τι έγραψε, υπό μορφή ανακοίνωσης, και μάλιστα όπως για να μην φύγει εκτός ελέγχου όλη αυτή η κατάσταση.

«Πριν όλο αυτό φύγει από κάθε έλεγχο… η απάντηση είναι όχι, κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί. (Παρ’΄όλα αυτά μπορείτε να παρακολουθήσετε το υπέροχο A Star Is Born στο σινεμά Pilton Palais στις 4.30 την Παρασκευή)», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter.

Ας σημειωθεί ότι αν το ζευγάρι των σταρς εμφανιζόταν μαζί στο συγκεκριμένο φεστιβάλ θα ήταν η τρίτη φορά -και μετά την πολυσυζητημένη κοινή εμφάνισή τους στα Όσκαρ- που θα συνέβαινε κάτι τέτοιο…