Χριστίνα Μπόμπα: Το τατουάζ που έκανε για τον Σάκη Τανιμανίδη!

Χριστίνα Μπόμπα: Το τατουάζ που έκανε για τον Σάκη Τανιμανίδη!

Τα γενέθλιά του είχε στις 30/04 ο Σάκης Τανιμανίδης και τα γιόρτασε με τη σύζυγό του, Χριστίνα Μπόμπα, στον Άγιο Δομίνικο, όπου βρίσκεται για τα γυρίσματα του Survivor.

 

https://www.instagram.com/p/BwpKLY7nXJY/

 

Ο παρουσιαστής έκλεισε τα 38 και μοιράστηκε τα συναισθήματά του μ’ ένα ποστ στο Instagram, που λέει:

«38…και ακόμα παιδί! Θα έλεγε κάνεις ότι με τόσα χρόνια, τόσα ταξίδια στις 5 ηπείρους, τόσες εμπειρίες, τόσες γνωριμίες, θα έχω μαζέψει αρκετή σοφία για να μεταφέρω στα 38α γενέθλια μου! Η αλήθεια είναι ότι νιώθω πως ακόμα έχω να μάθω πολλά!

Για ένα πράγμα όμως είμαι σίγουρος…μην παίρνεις τόσο στα σοβαρά τη ζωή, βάλε λίγο παραπάνω ανεμελιά στην συνταγή! Είναι λογικό να μας απασχολούν καθημερινά σκέψεις όπως “τι θα γίνει αύριο;”, “γιατί να έτυχε σε έμενα αυτό το πρόβλημα;” και να αγχωνόμαστε για το μέλλον. Το μέλλον όμως έρχεται και φεύγει πολύ πιο γρήγορα από ό,τι πιστεύεις και είναι κρίμα να το χάσεις μέσα στο άγχος σου.

Μην παίρνεις τόσο στα σοβαρά τη ζωή, γελά πιο συχνά, γελά δυνατά, κανε λάθη, μάθε από τα λάθη σου, μην κρατάς κακία σε κανέναν και για τίποτα, πάρε ρίσκα και απόλαυσε το ταξίδι στο μέγιστο βαθμό, αφού όπως είπαμε θα τελειώσει πριν καν το καταλάβεις! Και στο τέλος της ημέρας “ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΝΙΩΣΕ…ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ”! Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές….για πάντα παιδί, Σάκης».