Βασίλης Κικίλιας: Μίλησε για τον γάμο του με την Μπαλατσινού!

Βασίλης Κικίλιας: Μίλησε για τον γάμο του με την Μπαλατσινού!

Τον Ιούνιο ο γάμος του ζευγαριού!

Το βλέπαμε και δεν το πιστεύαμε. Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας παντρεύονται; Πότε, πού, πώς; Όλοι πίστευαν ότι το ζευγάρι έχει χωρίσει και όλοι διαψεύστηκαν. Διαβάζοντας την «Καθημερινή», εκεί στις πίσω σελίδες που έχει τις προαγγελίες γάμων, δύο ονόματα μελλονύμφων ξεχώρισαν, της Πολυξένης - Τζένης και του Βασίλη.

Το ζευγάρι, παρά τις φήμες που τους ήθελαν να έχουν χωρίσει εδώ κι αρκετό καιρό, τελικά θα δεθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Ιούνιο του 2019 στην Αθήνα.

Γνωρίστηκαν στις αρχές του 2017 μέσα από κοινούς φίλους και για τον πρώτο καιρό ήταν αχώριστοι. Μάλιστα, ο πολιτικός και πρώην μπασκετμπολίστας είχε φιλοξενηθεί στην τότε εκπομπή της στον ΑΝΤ1.Το καλοκαίρι του 2017 κυκλοφόρησαν και οι πρώτες φωτογραφίες του Βασίλη Κικίλια και της Τζένης Μπαλατσινού από τις διακοπές τους στην Πάτμο. Λίγους μήνες αργότερα ήρθε η μετακόμιση σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας και οι πρώτες κοινές δημόσιες εμφανίσεις.

Παρότι από τότε κυκλοφορούσαν δημοσιεύματα που τους εμφάνιζαν έτοιμους να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, έσκασε η είδηση ότι το ζευγάρι χώρισε.

Όπως φαίνεται ο έρωτας του ζευγαριού δεν έσβησε ποτέ κι έτσι έδωσαν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους που αυτή την φορά θα οδηγήσει στην εκκλησία!