Survivor: «Κόβεται» το Ελλάδα – Τουρκία – Έκτακτη σύσκεψη στο ΣΚΑΪ!

Survivor: «Κόβεται» το Ελλάδα – Τουρκία – Έκτακτη σύσκεψη στο ΣΚΑΪ!

Τα πάνω – κάτω έρχονται στο Survivor, το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης έχουν προκαλέσει πονοκέφαλο στους ιθύνοντες του καναλιού του Φαλήρου. Κύριος αποδέκτης της γκρίνιας και της κακής διάθεσης που επικρατεί στον σταθμό δεν είναι άλλος από τον Τούρκο παραγωγό, Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος είναι αυτός που βάζει την υπογραφή του στα ριάλιτι και διαβεβαίωνε τους πάντες για την επιτυχία τους. Τα πράγματα όμως δεν εξελίχθηκαν όπως διαμήνυε…

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε πως άρχισαν σιγά σιγά να μπαίνουν νέοι παίκτες και στις δύο ομάδες. Ο Έλληνας παίκτης μπήκε ως αντικαταστάτης του Δημήτρη Μαργαρίτη που αποχώρησε για λόγους υγείας, ωστόσο στο παιχνίδι μπήκε και Τούρκος παίκτης χωρίς να έχει αποχωρήσει κανείς.

Αυτό που έχει φέρει τα πάνω – κάτω στο ριάλιτι, όμως, είναι ότι το Ελλάδα – Τουρκία, θα «κοπεί» σταδιακά. Το δεδομένο που έχουμε είναι ότι θα υπάρξουν δύο νικητές. Ένας από την ελληνική ομάδα και ένας από την τουρκική. Αυτό σημαίνει πως θα αρχίσουν να μπαίνουν παίκτες, μεταξύ των οποίων και διάσημοι, ώστε να χωριστούν τελικά οι ομάδες σε Διάσημους και Μαχητές και να γίνουν δύο διαφορετικά Survivor. Ήδη η παραγωγή έχει συζητήσεις με αρκετούς ώστε να μπουν ηχηρά ονόματα που θα απαρτίζουν τις νέες ομάδες! Το δυνατό τους χαρτί από το ξεκίνημα κιόλας του Survivor δεν έπεισε και ο φόβος πως τις επόμενες μέρες μπορεί να πέσει και κάτω από τη βάση της τηλεθέασης τους έχει τρελάνει.

Γι’ αυτό αυτές τις μέρες ο Τούρκος παραγωγός έχει ξεκινήσει νέες συσκέψεις με την ομάδα του στην Ελλάδα προκειμένου να βρει τις λύσεις που θα σώσουν το παιχνίδι. Αυτές δεν θα είναι μόνο έξω από το Survivor αλλά θα έρθουν και από μέσα. Θα δημιουργηθούν, δηλαδή, διάφορα σκηνικά με σκοπό να τραβήξουν το ενδιαφέρον του κοινού. Πολλά από αυτά μάλιστα μπορεί να χαρακτηριστούν ακόμα και ακραία.

Έχει πέσει και σύρμα στη δημοσιογραφική ομάδα που βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο και κάνει τις συνεντεύξεις ώστε να μπλέκουν τους παίκτες -να τους βάζουν λόγια- έτσι ώστε να δημιουργούν ίντριγκες. Οι διάσημοι που αναφέραμε νωρίτερα θα μπουν άμεσα και ενδέχεται να δούμε αποχωρήσεις λόγω… τραυματισμών ώστε να γίνουν αντικατάστασεις.

Το σίγουρο είναι πως ο Τούρκος δεν θέλει να χάσει λεφτά και τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα καθώς το 14% στο σύνολο τηλεθέασης και το 14% στο δυναμικό κοινό είναι μεγάλη ζημιά.