Χαμός στο Hollywood: Ζευγάρι η Charlize Theron με τον Brad Pitt;

Χαμός στο Hollywood: Ζευγάρι η Charlize Theron με τον Brad Pitt;

Συθέμελα αναμένεται να ταρακουνηθεί το Hollywood αν επιβεβαιωθεί η είδηση ότι ο Brad Pitt και η Charlize Theron είναι ζευγάρι. 

Η εφημερίδα Sun υποστηρίζει ότι η καρδιά του Brad άρχισε να χτυπά και πάλι δυνατά από έρωτα και πως το μυαλό του έχουν πάρει τα γαλάζια μάτια της Charlize.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι δυο τους είναι ζευγάρι από τα Χριστούγεννα και ότι ο ηθοποιός κοιτάζει τη νέα αγαπημένη του και λιώνει.

Μάλιστα αυτός που τους γνώρισε είναι ο… πρώην της Charlize, ο Sean Penn, με τον οποίο είχε ζήσει επίσης έναν παθιασμένο έρωτα.

Αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες εκεί στο Hollywood και ο έρωτας όταν χτυπά με τα βέλη του δεν κοιτά πρώην και έρωτες του παρελθόντος.

Το ζευγάρι φέρεται μάλιστα πριν λίγες μέρες να έχει πάει σε μπαρ, όπου η Charlize έπινε κοκτέιλ με βότκα, ενώ ο Brad μόνο… μεταλλικό νερό!

Όσοι γνωρίζουν μάλιστα πολλά, λένε ότι ο γόης του Hollywood βλέπει την Νοτιοαφρικανή καλλονή πολύ σοβαρά και νιώθει έτοιμος να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του μετά τον χωρισμό του από την Angelina Jolie.