Δούκισσα Νομικού: Πρώτη φορά μας δείχνει τον γιο της, Σάββα!(φωτο)

Δούκισσα Νομικού: Πρώτη φορά μας δείχνει τον γιο της, Σάββα!(φωτο)

Η Δούκισσα Νομικού δημοσίευσε πρώτη φορά φωτογραφία με τον γιο της Σάββα στο Instagram, όπου φαίνεται καθαρά το πρόσωπό του και αποκάλυψε τους στόχους που έχει βάλει για τη νέα χρονιά.

«Οι 10 στόχοι μου για το 2019. Ο πρώτος είναι ο εξής: #Νο1, να χαμογελάω πιο συχνά. (Να γίνομαι το χαμόγελο στα χείλη όσων αγαπώ. Να είμαι δυνατή δίπλα τους. Να είμαι δυνατή και για μένα. Να μην πέφτω για χαζά, μόνο για τα ουσιαστικά. . Και τότε όμως, να παίρνω μια βαθιά ανάσα και να σηκώνομαι ξανά», σημείωσε χαρακτηριστικά η Δούκισσα Νομικού στο προφίλ της δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της στα χιόνια.

Στη συνέχεια δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία της ίδιας κρατώντας αγκαλιά το παιδί της και έγραψε τα παρακάτω:

«Ο δεύτερος είναι ο εξής: #Νο2 ~ Να είμαι η καλύτερη μαμά για τον γιο μου. (Να τον μεγαλώνω με αισιοδοξία, χαμόγελα, αυτοπεποίθηση και χιούμορ, να τον προστατεύω, να μαθαίνω από αυτόν, να είμαι πάντα δίπλα του, να τον καθοδηγώ, να προετοιμάζω τα φτερά του για να μπορέσει μια μέρα να πετάξει πολύ ψηλά. Εντάξει, όχι πολύ μακριά από τη μαμά. Όλα αυτά βέβαια θα τα προσπαθώ όχι μόνο το 2019. Προφανώς. Πλέον, για όσο ζω και αναπνέω αυτός θα είναι ο μεγαλύτερος και ουσιαστικότερος στόχος μου)».

Πριν από περίπου δέκα μήνες η Δούκισσα Νομικού έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι και καρπό του έρωτα της, με τον αγαπημένο της Δημήτρη Θεοδωρίδη. Ο μικρός Σάββας που σε δύο μήνες γίνεται ενός έτους, έχει αλλάξει εντελώς τη ζωή της όμορφης παρουσιάστριας, κι εκείνη σαν γλυκιά «χαζομαμά» δεν χορταίνει να ανεβάζει φωτογραφίες του και να μοιράζεται μαζί μας ιστορίες.