Αυτοί είναι οι σύντροφοι των κοριτσιών του GNTM!(φωτο)

Αυτοί είναι οι σύντροφοι των κοριτσιών του GNTM!(φωτο)

Πολλά από τα κορίτσια του GNTM έχουν σχέσεις, μάλιστα κάποιες από αυτές έχουν δημιουργήσει και οικογένεια παρά το νεαρό της ηλικίας τους.

Η Μικαέλα Φωτιάδη είναι 24 ετών και έχει κάνει ένα αγοράκι ενάμιση έτους, καρπό του έρωτά της με τον Γιάννη Μπορμπόκη. Μακροχρόνια σχέση έχει και η Ειρήνη Στεριανού με τον Μανώλη Κολονέλλο, ο οποίος προέρχεται από γνωστή οικογένεια που δραστηριοποιείται στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης, ενώ οι δυο τους είναι μαζί τα τελευταία πέντε χρόνια.

Η Άννα Αμανατίδου είναι πολύ ερωτευμένη με τον σύντροφό της και μάλιστα έχει μιλήσει για εκείνον στο παιχνίδι. Πρόκειται για τον Βασίλη Παπαγιαννάκη, ο οποίος εργάζεται ως μπάρμαν.

Ο σύντροφος της 22χρονης Γαρυφαλλιάς, η οποία αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι, ονομάζεται Κωνσταντίνος Κυριάκου και εργάζεται ως μετρ στο μαγαζί που εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

H Εβελίνα μπορεί να είναι μόλις 20 χρόνων, ωστόσο πριν μερικούς μήνες έφερε στη ζωή ένα κοριτσάκι, την Αριάννα καρπός του έρωτά της με τον Ανδρέα Ναπολέων.

Ο Αντρέας είναι Κύπριος τραγουδιστής και τώρα που η Εβελίνα είναι στο παιχνίδι έχει την επιμέλεια της κόρης τους. Το ζευγάρι μπορεί να έχει χωρίσει, όμως οι σχέσεις τους είναι άριστες, αφού έζησαν ένα μεγάλο και θυελλώδη έρωτα.