Η Ελένη Χατζίδου εξομολογείται τον έρωτα της με τον Ετεοκλή Παύλου – Η συγκλονιστική ιστορία και ο τραυματισμός του (video)

Η Ελένη Χατζίδου εξομολογείται τον έρωτα της με τον Ετεοκλή Παύλου – Η συγκλονιστική ιστορία και ο τραυματισμός του (video)

Η Ελένη Χατζίδου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του Star «Στην Φωλιά των Κου-Κου» και μίλησε για την σχέση της με τον Ετεοκλή Παύλου!

 

Τον γοητευτικό πρωταθλητή του κανόε καγιάκ, ο οποίος έχασε το δεξί του πόδι σε μια συμπλοκή οπαδών των αιωνίων αντιπάλων (Ολυμπιακού–Παναθηναϊκού) στο club που δούλευε ως πορτιέρης το 2013, στο Παγκράτι, όπου και δέχθηκε σφαίρα στην κοιλιά.

Οι γιατροί κατάφεραν να σώσουν τη ζωή του, χωρίς όμως να μπορέσουν να σώσουν και το πόδι του το οποίο έπρεπε να ακρωτηριαστεί.

Ο Ετεοκλής όμως δεν το έβαλε ποτέ κάτω. Συνέχισε τη ζωή του αλλά και τον πρωταθλητισμό και τώρα έχει βάλει στόχο τους παραολυμπιακούς του 2020 στο Τόκιο.

Εδώ και λίγο καιρό η γνωστή ερμηνεύτρια έχει δεσμό με τον 28χρονο και δεν κρύβει την εκτίμηση και την αγάπη που του έχει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της τραγουδίστριας.

«Δεν είμαστε καιρό μαζί, αλλά είμαστε αρκετό καιρό για να έχει δέσει η σχέση και να πιστεύουμε ότι έχουμε βρει ο ένας στον άλλο το άλλο του μισό.

Είναι μαχητής, είναι τρομερά ευγενικός για την ηλικία του, είναι 20 χρονών. Η διαφορά ηλικίας δεν παίζει κανέναν ρόλο. Υπάρχουν και άντρες που είναι 39 και δεν μπορείς να συνεννοηθείς.

Οι γονείς μου δεν τον έχουν γνωρίσει, μόνο τηλεφωνικά που έχουν χαιρετηθεί, τους αρέσει πάρα πολύ που ένας άνθρωπος μιλάει τόσο καλά για τους δικούς του.

Εγώ έχω γνωρίσει τη μητέρα του και τον αδερφό του. Δεν σκέφτομαι αν θα μου κάνει πρόταση ή πού πάμε. Περνάμε τόσο ωραία! Μένουμε μαζί από την πρώτη εβδομάδα.

Δεν περιμένω τίποτα, εγώ ζω τη στιγμή. Όταν ανταλλάξαμε πρώτη φορά ματιές στο γυμναστήριο, δεν είχε καταλάβει καν ποια είμαι.

Του αρέσω πιο πολύ άβαφη πάντως να ξέρεις. Μπορώ να περπατάω στον δρόμο και να τον κοιτάνε όλες οι γυναίκες κι αυτός να είναι στο πλάι μου; Τρελαίνομαι, πεθαίνω! Ετοιμάζουμε κάτι κοινό μαζί με τον Ετεοκλή, πιστεύω τον Δεκέμβριο θα είναι έτοιμο να το παρουσιάσουμε».