Demy| “Σάρωσε” με το νέο της τραγούδι στο New Wave Festival 2018 στο Σότσι της Ρωσίας!(video)

Demy| “Σάρωσε” με το νέο της τραγούδι στο New Wave Festival 2018 στο Σότσι της Ρωσίας!(video)

Κατέκτησε την 1η θέση την τελευταία διαγωνιστική βραδιά και την 3η συνολικά.

Το απόλυτο άριστα κατέκτησε η Demy παρουσιάζοντας το νέο της τραγούδι “Too Late” στο μεγαλύτερο διεθνές φεστιβάλ μουσικής της ανατολικής Ευρώπης, που διεξήχθη στο Σότσι! Μάλιστα, κατέκτησε την τρίτη θέση στην τελική κατάταξη.

Στο φετινό New Wave Festival, που διήρκησε τρεις ημέρες και ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, συμμετείχαν καλλιτέχνες από 19 χώρες, οι οποίοι έπρεπε να ερμηνεύσουν ένα international hit, ένα τραγούδι της χώρας τους που είναι γνωστό διεθνώς και ένα καινούργιο τους τραγούδι.

Λίγες ώρες αφότου το “Too Late” -το οποίο υπογράφουν οι Δημήτρης Κοντόπουλος, John Ballard, Pavlos Manolis, Diveno και Gabriel Russel- κυκλοφόρησε από την Panik Records, η Demy το ερμήνευσε στη σκηνή του Σότσι και απέσπασε την υψηλότερη βαθμολογία της βραδιάς, καθώς όλοι οι κριτές της έβαλαν δέκα!

Στην τελική κατάταξη της διοργάνωσης, με βάση τους βαθμούς και από τις τρεις εμφανίσεις, το “χρυσό κορίτσι της ελληνικής δισκογραφίας”, που παρουσίασε επίσης επί σκηνής τα “The Winner Takes It All” των ΑΒΒΑ και “Τα Παιδιά Του Πειραιά” του Μάνου Χατζιδάκι, κατέκτησε την τρίτη θέση.