Κατερίνα Δαλάκα: Ποια είναι η σχέση της με τον Ντάνο;

Κατερίνα Δαλάκα: Ποια είναι η σχέση της με τον Ντάνο;

Εκτός από τη σχέση της με τον Ηλία Γκότση, η Κατερίνα Δαλάκα μίλησε και για εκείνη με τον πρώτο νικητή του Survivor, Γιώργο Αγγελόπουλο. 

Λίγο πριν φύγει για Άγιο Δομίνικο, πολλά ήταν τα δημοσιεύματα που υποστήριζαν ότι κάτι τρέχει ανάμεσα στην αθλήτρια και τον Ντάνο, ωστόσο, η φιναλίστ του ριάλιτι επιβίωσης έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

«Τα τελευταία δύο χρόνια είμαι μόνη μου. Οπότε δεν είχα κάτι να με κρατάει πίσω στην Ελλάδα. Η μόνη μου “σχέση” ήταν ο πρωταθλητισμός. Από τη στιγμή που ο προπονητής μου μου έδωσε το ΟΚ και παράλληλα είχα και τη στήριξη των χορηγών μου, αποφάσισα να πάω» ανέφερε στο People σχετικά με την προσωπική της ζωή στο και πρόσθεσε για τον Ντάνο:

«Δεν υπήρχε καμία σχέση. Ο Γιώργος είναι φίλος μου και τον γνώρισα στα τέλη του περασμένου καλοκαιριού στη Σκιάθο μέσω κοινής μας φίλης. Εκείνη τη βραδιά είχαμε βγει με παρέα και ήθελε να με χαιρετήσει επειδή θα έφευγα στον Άγιο Δομίνικο. Αυτό που συνέβη δεν ήταν καθόλου όμορφο. Δεν θέλω να μου χρεώνουν κάτι που δεν ισχύει. Δεν έχω δώσει ποτέ δικαίωμα στην προσωπική μου ζωή».

Όσο για το ποια συμβουλή της έδωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος πριν μπει στο ριάλιτι επιβίωσης; «Μου είπε πως είναι μια μοναδική εμπειρία και να τη ζήσω όσο πιο έντονα μπορώ, να είμαι ο εαυτός μου και σίγουρα δεν θα βγω χαμένη». Ύστερα από το τέλος του Survivor 2, δεν είχαν κάποια επικοινωνία και η αθλήτρια εξηγεί το γιατί. «Δεν έχει τύχει να μιλήσω με κανέναν, γιατί έχω χάσει όλες μου τις επαφές. Δεν έχω μιλήσει ούτε με τις κολλητές μου. Είμαι όλη μέρα με τον αδελφό μου και τρέχουμε σε ραντεβού, καθώς έχουν προκύψει ορισμένες προτάσεις» εξηγεί.