Ο Δώρος ξεσπά: Μας άφησαν χωρίς χρήματα, δεν γυρίζουμε πίσω (video)!

Ο Δώρος ξεσπά: Μας άφησαν χωρίς χρήματα, δεν γυρίζουμε πίσω (video)!

Κάθετα αρνητικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του στο Power of Love, παρουσιάστηκε ο Δώρος Παναγίδης, λίγες μέρες μετά την αποχώρηση του ίδιου και της Αθηνάς Χρυσαντίδου από το παιχνίδι.

Μέσα από το ένα live video στο instagram ο πρώην πια παίκτης του δημοφιλούς ριάλιτι εξηγεί: Γιατί φύγαμε από το παιχνίδι; Είναι κάποια πράγματα που περιμένω από την παραγωγή, να βγάλω κάποια άπλυτα στην φόρα. Περιμένω να δω πόσος σεβασμός υπάρχει από αυτούς και μετά θα κρίνω ανάλογα. Περιμένω να δω. Θα πω τις αλήθειες και σε όποιον αρέσει.

Μερικοί είπαν ότι φύγαμε για να κάνουμε νούμερα και σκηνές κτλ. Απλά να σας ενημερώσω πως δεν πάμε πίσω και η απόφαση είναι οριστική. Αν ήταν για νούμερα θα μέναμε εκεί και θα παίρναμε και το επαθλάκι. Δεν έχουμε να γυρίσουμε πουθενά.

Λίγο αργότερα ανέφερε πως «μας άφησαν απλήρωτους, περιμένουμε να δούμε αν θα μας πληρώσουν και θα κρίνω ανάλογα πώς θα πράξω….».

Όσο για το πού βρίσκεται η Αθηνά, ο Δώρος ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους πως την περιμένει να φθάσει σήμερα το απόγευμα (10/5) στην Κύπρο, προκειμένου να μιλήσουν και μαζί σε επόμενο live που θα κάνουν στα social media.