Δείτε το νέο video clip της Μελίνας Ασλανίδου για το “Αν σ’ αρνηθώ αγάπη μου” του Μίμη Πλέσσα!

Δείτε το νέο video clip της Μελίνας Ασλανίδου για το “Αν σ’ αρνηθώ αγάπη μου” του Μίμη Πλέσσα!

Η Μελίνα Ασλανίδου λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου της album, μας παρουσιάζει το πρώτο τραγούδι από τη νέα δισκογραφική της δουλειά σε συνεργασία με τον κορυφαίο συνθέτη Μίμη Πλέσσα.

«Αν Σ’ Αρνηθώ Αγάπη Μου» είναι ο τίτλος από την πρώτη διασκευή της κλασικής επιτυχίας, σε μουσική Μίμη Πλέσσα και σε στίχους της μεγάλης ερμηνεύτριας, Δανάης Στρατηγοπούλου. Μέσα από τον ανανεωμένο ήχο και τον μοναδικό ρυθμό του, το τραγούδι παίρνει μια νέα διάσταση που σε ξεσηκώνει από το πρώτο άκουσμα!

Παράλληλα η Μελίνα Ασλανίδου μας παρουσιάζει και το video clip του τραγουδιού σε σκηνοθεσία Γιάννη Παπαδάκου. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μέσα από τα social media προσκαλεί και «στέλνει» το μήνυμα του τραγουδιού «Αν σ’ αρνηθώ αγάπη μου» και όσοι παίρνουν αυτή την ιδιαίτερη πρόσκληση «καταλαμβάνονται» από τη μουσική και αρχίζουν να χορεύουν όπου βρίσκονται με έναν τρελό… σχεδόν μαγικό τρόπο. Στο τέλος όλοι οι «μαγεμένοι» χορευτές της πόλης συναντιούνται με την Μελίνα και κάνουν ένα street party στο κέντρο της Αθήνας! Το νέο single της Μελίνας Ασλανίδου «Αν Σ’ Αρνηθώ Αγάπη Μου» κυκλοφορεί από την Heaven music. Απολαύστε το video clip της Μελίνας Ασλανίδου Εδώ: