Για πρώτη φορά o Μπραντ Πιτ ποζάρει με την νέα του σύντροφο, καθηγήτρια στο ΜΙΤ!(φωτο)

Για πρώτη φορά o Μπραντ Πιτ ποζάρει με την νέα του σύντροφο, καθηγήτρια στο ΜΙΤ!(φωτο)

Για πρώτη φορά μαζί με την νέα του σύντροφο ποζάρει ο Μπραντ Πιτ, ο οποίος φαίνεται να έχει γυρίσει νέα σελίδα στην ζωή του μετά το διαζύγιο με την Αντζελίνα Τζολί το Σεπτέμβριο του 2016.

 

Η νέα του σύντροφος δεν έχει καμία σχέση με όσες γυναίκες έχουν περάσει από την ζωή του, καθώς είναι καθηγήτρια πανεπιστήμιου στο MIT. Συγκεκριμένα, η γυναίκα στο πλευρό του ονομάζεται Νέρι Οξμαν και εκτός από καθηγήτρια, είναι αναγνωρισμένη αρχιτέκτονας και βραβευμένη καλλιτέχνιδα. Η φωτογραφία όπου ποζάρουν μαζί, παρ΄όλο που ανέβηκε πριν 6 μήνες στο Instagram, κάνει τώρα τον γύρο του κόσμου. Ο Μπραντ Πιτ και η Νέρι Οξμαν φωτογραφήθηκαν μαζί στο πανεπιστήμιο του MIT, ενώ ο χολιγουντιανός ηθοποιός σύμφωνα με τα ξένα μέσα επισκέφτηκε ξανά το πανεπιστήμιο, χθες, Τρίτη.

«Ο Μπραντ και η Νέρι ταίριαξαν αμέσως επειδή μοιράζονται το ίδιο πάθος για την αρχιτεκτονική, το σχεδιασμό και την τέχνη», ανέφερε πηγή στην εφημερίδα Page Six.

Πάντως, η σχέση τους φαίνεται να μετράει έξι μήνες με τον Μπραντ Πιτ να μην χάνει ευκαιρία και να επισκέπτεται την αγαπημένη του ακόμη και στον χώρο εργασίας της.