Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης παρουσιάζει το νέο του video clip – «Κοίτα Με»!

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης παρουσιάζει το νέο του video clip – «Κοίτα Με»!

Δείτε το νέο video clip του Μιχάλη Χατζηγιάννη για το τραγούδι «Κοίτα Με» σε στίχους Λίνας Νικολακοπούλου!

Το video clip για το «Κοίτα Με», το πιο πρόσφατο τραγούδι σε μουσική του Μιχάλη Χατζηγιάννη και στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου, είναι έτοιμο & κυκλοφορεί σήμερα!

Γυρισμένο στο κέντρο της Αθήνας & στην όμορφη γειτονιά της Πλάκας με σκηνοθέτη τον Γιάννη Παπαδάκο & την ευγενική χορηγία των Factory Outlet, το video clip ακολουθεί έναν διαβάτη & παρατηρητή Μιχάλη Χατζηγιάννη, που με καλή διάθεση ρουφάει την ενέργεια της πόλης του.

Στο τραγούδι «Κοίτα Με» άλλωστε συναντούμε έναν Μιχάλη Χατζηγιάννη σε πλήρη συνθετική ωριμότητα, με γοητευτικές ηχορυθμίες, και μια Λίνα Νικολακοπούλου που η ποιητική της ματιά πιάνει τα πιο κοινά καθημερινά snapshots και τα μετασχηματίζει σε κάτι εξαίσιο.

«Κοίτα Με»: μια απλή ερωτική σημείωση, μια διαδρομή «Αμπελόκηποι-Σύνταγμα», μια προσμονή γεμάτη λαχτάρα – αλλά και μια μουσική διήγηση γεμάτη τρυφερότητα, με τα beats της μουσικής του Μιχάλη να γίνονται οι χτύποι της καρδιάς, καθώς ο χρόνος στα λόγια της Λίνας φτάνει στο αναπόφευκτο τέλος του.

«Κοίτα με»: Ένα καινούργιο τραγούδι, σύγχρονο και νεανικό, με την ομορφιά που χαρακτηρίζει πάντα τα απρόοπτα της ζωής και του έρωτα και που σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας δημιουργικής συνεργασίας όπου η τέχνη των ήχων βρίσκει έναν νέο δρόμο με την τέχνη των στίχων.

Το «Κοίτα Με» του Μιχάλη Χατζηγιάνη και της Λίνας Νικολακοπούλου κυκλοφορεί από την Cobalt Music.