To top 15 των ελληνικών καλοκαιρινών προορισμών!!

To top 15 των ελληνικών καλοκαιρινών προορισμών!!

To top 15 των ελληνικών καλοκαιρινών προορισμών!!

  1. Καλοκαιρινό ξεφάντωμα στην Κέρκυρα
  2. H Κέρκυρα, το καταπράσινο σμαράγδι του Ιονίου με τα γραφικά της καντούνια προσελκύει κάθε χρόνο πλήθος τουριστών για τα υπέροχα νερά, τη φύση αλλά και την έντονη νυχτερινή ζωή.

  3. Ειδυλλιακές στιγμές στην Πάργα
  4. Πάργα, η «μαργαριταρένια», η πόλη που σου δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε νησί. Χτισμένη αμφιθεατρικά, κάτω από το επιβλητικό, ιστορικό της κάστρο. Με το χάδι του κύματος του Ιονίου, η Πάργα μαγεύει κάθε επισκέπτη της. Είσαι έτοιμος για το ταξίδι σου στο μύθο του Αχέροντα και το γαλάζιο του Ιονίου;

  5. Ήρεμες διακοπές στη Σκόπελο
  6. Πλούσια βλάστηση, πεντακάθαρα νερά, ευρεία γκάμα υπηρεσιών φιλοξενίας και ενδιαφέρουσα νυχτερινή ζωή. Η Σκόπελος είναι ένα όμορφο και ήσυχο νησί, στο οποίο μπορείς να απολαύσεις φυσικό πλούτο και ηρεμία. Χαλάρωσε στις πανέμορφες παραλίες, γεύσου τα τοπικά προϊόντα και επέστρεψε από τις διακοπές σου ανανεωμένος.

  7. Καλοκαίρι στη γραφική Νάξο
  8. Τα τελευταία χρόνια τα γραφικά χωριά της Νάξου υποδέχονται ολοένα και περισσότερους τουρίστες, κατατάσσοντας την ανάμεσα στους δημοφιλέστερους ελληνικούς προορισμούς. Γύρω από τη Νάξο μπορείς να επισκεφτείς τα νησιά Ηρακλειά, Σχοινούσα, Κουφονήσια και Δονούσα. Οργάνωσε το ταξίδι σου ώστε να επισκεφτείς όσα περισσότερα μπορείς.

  9. Ανακάλυψε την όμορφη Λευκάδα
  10. Η Βασιλική στη Λευκάδα είναι ένα όμορφο, γραφικό χωριό που τα τελευταία χρόνια έχει αναπτυχθεί σε παραθεριστικό θέρετρο. Η ομώνυμη παραλία της περιοχής προσελκύει πολλούς επισκέπτες. Το λιμανάκι της Βασιλικής συνδέεται καθημερινά με την Ιθάκη και την Κεφαλονιά. Τι θα έλεγες να χρησιμοποιήσεις τη Βασιλική σαν το ορμητήριο σου για island hopping;

  11. Στα στενά της Μυκόνου
  12. Η Μύκονος, το κοσμοπολίτικο νησί των ανέμων, αποτελεί σταθερή επιλογή Ελλήνων και ξένων τουριστών. Συστήνεται για έντονες συγκινήσεις και ατελείωτη διασκέδαση. Όπου σταθείς ανακαλύπτεις ότι υπάρχει ένα διαφορετικό πάρτυ.

  13. Καλοκαιρινές διακοπές στην εντυπωσιακή Ζάκυνθο
  14. Σε απόσταση μόλις εννέα χιλιομέτρων, μακριά από το κέντρο της Ζακύνθου, θα συναντήσεις το Λαγανά με την ομώνυμη παραλία, η οποία είναι μια από τις ομορφότερες του νησιού. Έαν είσαι θαυμαστής της νυχτερινής διασκέδασης δε θα χρειαστεί να πας μακριά· στο Λαγανά μπορείς να βρεις πολλά bars και clubs. Η περιοχή είναι άρτια τουριστικά ανεπτυγμένη με ποικίλες δραστηριότητες.

  15. Διακοπές στην όμορφη Πάρο
  16. Τι θα έλεγες να γνωρίσεις την άλλη πλευρά της Πάρου; Το Πίσω Λιβάδι είναι ένα γραφικό χωριό της Πάρου, με χαρακτηριστικό του το λιμανάκι με τις ψαροταβέρνες που συνδέει ακτοπλοϊκά την Πάρο με τα γύρω νησιά. Η κομβική τοποθεσία και η εξαιρετικά οικονομική διαμονή του μπορεί να αποτελέσει το δέλεαρ για να γίνει η βάση σου, ενώ εξερευνάς το υπόλοιπο νησί ή, γιατί όχι, τα γύρω νησιά.

  17. Καλοκαίρι στο μεσσαίωνικο παραμύθι της Ρόδου
  18. Η πόλη των ιπποτών και των μύθων, η Ρόδος. Ένα μεγάλο νησί που επιφυλάσσει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Η Ρόδος ενδείκνυται για πολυήμερες διακοπές.

  19. Ρομαντικές διακοπές στη Μήλο
  20. Ένα κυκλαδίτικο νησί με διαφορετική ομορφιά. Η Μήλος, χάρη στην ηφαιστειογενή φύση της, είναι γεμάτη με γεωλογικές αντιθέσεις, κάτι που δίνει ξεχωριστή γοητεία στο νησί. Πόσες από τις 75 παραλίες της Μήλου θα προλάβεις να ανακαλύψεις;

  21. Ίος, το νησί των πάρτι
  22. Έτοιμοι για βόλτα σε γραφικά κυκλαδίτικα σοκάκια, περίπατο ανάμεσα στους ανεμόμυλους και χορό μέχρι πρωίας; Η Ίος είναι έτοιμη ακόμα ένα καλοκαίρι να προσφέρει μοναδικές στιγμές διασκέδασης, στους νεαρούς επισκέπτες της.

  23. Ένα έντονο καλοκαίρι στη Σκιάθο
  24. Η Σκιάθος διατηρεί τις ισορροπίες ανάμεσα στην ένταση της νύχτας και τη χαλαρωτική ατμόσφαιρά της μέρας. Ένα νησί, πολλά πρόσωπα. Ιδανικό για νεαρούς φοιτητές, για δραστήριους γονείς, για φυσιολάτρες και για όσους αγαπούν τις αντιθέσεις.

  25. Σαντορίνη, η ομορφότερη των Κυκλάδων
  26. Το νησί όπου η λάβα συναντά τη δροσιά του Αιγαίου. Όπου οι μύθοι μπλέκουν με τους έρωτες, οι τουρίστες συναντούν τους ταξιδευτές και οι αισθήσεις διογκώνονται στο ρομαντικό φως της δύσης του ηλίου.

  27. Χανιά, η πόλη που μαγεύει
  28. Σταθερά υψηλά στις προτιμήσεις των Ελλήνων βρίσκονται τα Χανιά. Μια πόλη της Κρήτης που καταφέρνει να γοητεύσει κάθε είδους ταξιδευτή. Οι επιλογές για διαμονή είναι ποικίλες: από ενοικιαζόμενα διαμερίσματα έως πολυτελή resort, η πόλη των Χανιών προσφέρει στον επισκέπτη της τη διαμονή που του ταιριάζει.

  29. Κουφονήσια: Η Καραϊβική στις Κυκλάδες!!
  30. Τα δύο Κουφονήσια («Πάνω» και «Κάτω»), ο πάλαι πότε τόπος συγκέντρωσης κάμπερ από κάθε γωνιά της Ελλάδας (και όχι μόνο), μπορεί σήμερα να μην θυμίζει και πολύ τον εναλλακτικό προορισμό των 90's, όμως δεν μας νοιάζει και πολύ. Γιατί;
    Γιατί πολύ απλά η ομορφότερη θάλασσα των Κυκλάδων εξακολουθεί να βρίσκεται εκεί, όσα χρόνια και αν περάσουν και να φλερτάρει όπως μόνο εκείνη ξέρει με τις χρυσαφένιες ακτές, χαρίζοντας σου καρτποσταλικές εικόνες βγαλμένες από την εξωτική Καραϊβική ή τα ακατοίκητα νησιά των Μαλδίβων. Χωρίς καμία απολύτως υπερβολή.