Γενέθλια με Onirama!

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ!

Ο μεγαλύτερος Ιδιωτικός Εκπαιδευτικός Οργανισμός στην Ελλάδα, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, κλείνει τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του στη Λάρισα, διευρύνοντας τους εκπαιδευτικούς και επαγγελματικούς ορίζοντες των νέων στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας.

Σ' ένα υπερσύγχρονο campus 2.000 τ.μ. στη Λάρισα, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ βρίσκεται πλέον κοντά στη σπουδάζουσα νεολαία του Θεσσαλικού Κάμπου, εκεί που χτυπάει η καρδιά της Ελλάδας, στο κέντρο της!


Στις 20 Ιουνίου, γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια και διοργανώνει μια φαντασμαγορική εκδήλωση μόδας, ομορφιάς και μουσικής που θα ταρακουνήσει όλη τη Θεσσαλία. Στη λαμπρή διοργάνωση που θα ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει επίδειξη μόδας με τις σπουδάστριες μόδας σε ρόλο μοντέλων, να φορούν δημιουργίες του αγαπημένου brand «Sissy Christidou», beauty events από τους σπουδαστές Κομμωτικής και Επαγγελματικού Μακιγιάζ, dj set από τους σπουδαστές Μουσικής Τεχνολογίας και φυσικά live με τους Onirama. Το πιο αγαπημένο ελληνικό συγκρότημα, θα παρουσιάσει τις επιτυχίες του καθώς και διασκευές ελληνικών και ξένων τραγουδιών, με τον τρόπο που μόνο αυτό ξέρει να κάνει. Μάλιστα, την επιμέλεια ήχου της συναυλίας θα έχουν οι σπουδαστές Ηχοληψίας.

Το event θα παρουσιάσει ο επικεφαλής του τομέα Δημοσιογραφίας του ΙΕΚ, κ. Σωτήρης Πολύζος, τον οποίο θα πλαισιώσουν σπουδαστές του τομέα. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Χορηγός επικοινωνίας: Ρυθμός Λάρισας 98,8