Στους μείον 8 το πρωί η Λάρισα μετά το σταμάτημα του χιονιά Πολλά προβλήματα σε πολλές συνοικίες!

Στους μείον 8 το πρωί η Λάρισα μετά το σταμάτημα του χιονιά Πολλά προβλήματα σε πολλές συνοικίες!

Με ολικό παγετό ξύπνησε το πρωί η Λάρισα, με τον υδράργυρο να κατρακυλά στους μείον 8 βαθμούς κελσίου τα ξημερώματα και να ανεβαίνει στους μείον έξι με το πρώτο φως του ήλιου, αφού η χιονόπτωση σταμάτησε γύρω στις 11.00 το βράδυ, αφήνοντας πίσω της πολλά προβλήματα, ιδιαίτερα στις συνοικίες της πόλης.

Σύμφωνα με το μετεωρολόγο Φάνη Τακούδη σήμερα προς το μεσημέρι περιμένουμε άνοδο της θερμοκρασίας στη Λάρισα μέχρι και τους 2 με 3 βαθμούς πάνω από το μηδέν...
Η διήμερη χιονόπτωση έφερε φρέσκο χιόνι ύψους 30 και πλέον εκατοστών με αποτέλεσμα η κίνηση στους κεντρικούς δρόμους της Λάρισας να είναι σήμερα το πρωί περιορισμενη.Οι υπηρεσίες του Δήμου αναλαμβάνουν πλεόν το έργο και του αποχιονισμού αλλά και της ρίψης αλατιού, αφού οι περισσότεροι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε παγοδρόμια...
Τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται στην Ελασσόνα και τα Φάρσαλα, όπου το ύψος του χιονιού ξεπέρασε τα 60 εκατοστά και χιόνιζε μέχρι αργά τα μεσάνυχτα.

Στη Λάρισα παραμενουν απροσπέλαστποι δρόμοι στις συνοικίες της Νέας Πολιτείας, στου Αβέρωφ, στην Τούμπα, στη Χαραυγή κ.α. ενώ τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά σήμερα και αύριο.

Μεγάλα προβλήματα έχει και ο Δήμος Αγιάς, όπου η κίνηση στα περισσότερα δημοτικά διαμερίσματα γίνεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες. Κλειστοί είναι οι δρόμοι Ελάφου - Σκληθρου, Καρίτσς- Κόκκινου Νερού, Συκουρίου - Σπηλιάς στο Δ. Τεμπών καθώς και Πυργετού - Κρανιάς- Ραψάνης και Καλλιπεύκης και προς Καρυά Ολύμπου.
larisa_city_snow109
larisa_city_snow10
larisa_city_snow13
larisa_city_snow12
larisa_city_snow18