Mike: Το δημόσιο μήνυμα μετά την αποκάλυψη ότι πέρασε καρκίνο!(video)

Mike: Το δημόσιο μήνυμα μετά την αποκάλυψη ότι πέρασε καρκίνο!(video)

«Ήταν πολύ συγκινητικό αυτό που κάνατε…» είπε ο ράπερ

 

Σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε χθες, Τετάρτη 8/10/2020 ο ράπερ Mike μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, με αφορμή τα γενέθλιά του, αποκάλυψε πως το τελευταίο διάστημα έδωσε μια μεγάλη μάχη με τον καρκίνο.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ανάρτησή του αυτή προκάλεσε μεγάλη ανησυχία στους διαδικτυακούς του φίλους, οι οποίοι έσπευσαν να τον ρωτήσουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Έτσι, σήμερα ο Mike θέλησε να δημοσιεύσει ένα βίντεο και να ευχαριστήσει όλους όσους του ευχήθηκαν για τα γενέθλιά του, αλλά και όσους ενδιαφέρθηκαν και του έστειλαν μηνύματα στήριξης και αγάπης για το πρόβλημα με την υγεία του.

«Γεια χαρά σε όλους. Θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για τα μηνύματα που μου στείλατε χθες για τα γενέθλιά μου και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζω, βασικά αντιμετώπιζα. Ελπίζω ότι έχει τελειώσει. Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ. Συγγνώμη αν δεν έχω απαντήσει σε κάποια μηνύματα. Θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όλα, δεν έχω λόγια. Ήταν πολύ συγκινητικό αυτό που κάνατε και η αγάπη που μου δείξατε χθες. Ήταν πάρα πάρα πολύ όμορφο. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους, Να είστε όλοι καλά», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός ράπερ.