Ζενεβιέβ Μαζαρί: Όσα αποκάλυψε για τον περιπετειώδη γάμο της!

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Όσα αποκάλυψε για τον περιπετειώδη γάμο της!

«Κάθε καλοκαίρι έλεγα όχι στις προτάσεις γάμου του»

 

Στη «Φωλιά των Κου Κου» ήταν καλεσμένη το πρωί της Δευτέρας η Ζενεβιέβ Μαζαρί, όπου πέρα από τον νέο της ρόλο στο GNTM, με το γνωστό της χιούμορ, αποκάλυψε και το παρασκήνιο πίσω από την απόφασή της να παντρευτεί με τον Βασίλη Καρύδη.

«Τα πρώτα χρόνια έλεγα συνέχεια όχι στο Βασίλη γιατί δεν ήθελα να παντρευτώ. Δεν πίστευα ότι μας κρατάει το στεφάνι ή η βέρα. Αλλά μετά λόγω συνθηκών και καταστάσεων είπαμε “ok ας το κάνουμε” κι έτσι κλεφτήκαμε. Το 2015 παντρευτήκαμε, αλλά είμαστε μαζί από το 2006. Στους τρεις μήνες συγκατοικήσαμε και από τον τρίτο χρόνο και μετά κάθε καλοκαίρι μου έκανε πρόταση γάμου» εξομολογήθηκε αρχικά.

«Όταν έγινε το δημοψήφισμα και μάλλον θα βγαίναμε από την Ευρώπη, ξαφνικά εγώ θα ήμουν η φτωχή συγγενής με έναν άνδρα που θα είχε αναγνωρίσει το παιδί μου και θα ζούσε και θα δούλευε στο Λονδίνο και εγώ θα έπρεπε να βγάζω διαβατήρια για να πάω στο Λονδίνο. Έγινε πολύ γρήγορα. 10 Ιουλίου γινόταν η αναμπουμπούλα και 17 Αυγούστου παντρευτήκαμε στην Κίμωλο, όπου είχαμε κλείσει για να πάμε διακοπές. Ούτε ο αδερφός μου δεν πρόλαβε να έρθει», δήλωσε γελώντας!