Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Ο Δημήτρης είναι ένας φανταστικός σύντροφος!»!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Ο Δημήτρης είναι ένας φανταστικός σύντροφος!»!

Σε αντίθεση με τις κακές γλώσσες που την ήθελαν να ζει μια… περιπετειούλα με τον γνωστό ράπερ Snik, φαίνεται πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι πάρα πολύ ερωτευμένη.

Όπως είδαμε στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» το μοντέλο και κριτής του GNTM παραχώρησε μια εφ’ όλης ύλης συνέντευξη στο περιοδικό «Hello!» όπου μίλησε για τον παράφορο έρωτα που βιώνει!

Χωρίς δισταγμό και υπεκφυγές μίλησε για τη σχέση της με τον Snik, χαρακτηρίζοντάς τον τζέντλεμαν και ιππότη, ενώ δε δίστασε να δηλώσει πως έχει σκεφτεί ακόμη και τον γάμο!

«Επειδή βγαίνουμε συχνά με τον Δημήτρη, δεν κρυβόμαστε, είμαστε και διαχυτικοί, ναι, υπάρχει μια διαφορά συγκριτικά με προηγούμενες σχέσεις μου. Αισθάνθηκα δεμένη μαζί του πολύ πιο γρήγορα απ’ ότι παλαιότερα, κι αυτό το συναίσθημα είναι αμοιβαίο. Εφόσον έχουν βγει τόσες κοινές μας φωτογραφίες, δεν είναι δυνατόν να με ρωτήσει ένας δημοσιογράφος αν είμαι καλά και εγώ να σφυρίζω αδιάφορα. Είμαι πάρα πολύ καλά. Φαίνεται εξάλλου!» είπε η Ηλιάνα.

«Είναι ξεκάθαρα τζέντλεμαν και ιππότης. Ο Δημήτρης είναι φανταστικός σύντροφος» συμπλήρωσε ενθουσιασμένο το μοντέλο, χωρίς να απορρίπτει το ενδεχόμενο ενός γάμου. «Ας μου το ζητήσει πρώτα και βλέπουμε!» είπε, συμπληρώνοντας: «Μπορώ να πω ότι είναι κάτι που μου έχει περάσει από το μυαλό. Είμαστε μισό χρόνο με τον Δημήτρη, αλλά περνάμε πολύ καλά και ταιριάζουμε απόλυτα!».