Απίστευτη αποκάλυψη από την Duffy: «Με βίασαν και με νάρκωσαν!»

Απίστευτη αποκάλυψη από την Duffy: «Με βίασαν και με νάρκωσαν!»

Μια τραγική αποκάλυψη έκανε η Ουαλή τραγουδίστρια Duffy, που πριν από μία δεκαετία βρισκόταν στην κορυφή των charts με επιτυχίες όπως το «Mercy» και το «Stepping Stone».

Οι τελευταίες εμφανίσεις της ποπ σταρ -που είχε επισκεφτεί και τη χώρα μας αφού ήταν κι εδώ ιδιαίτερα δημοφιλής-, ήταν στα Brit Awards το 2009 όπου είχε βραβευτεί ως καλύτερη τραγουδίστρια.

Από το 2010 η Duffy εξαφανίστηκε από τον χάρτη χωρίς να έχει γίνει γνωστός ο λόγος… Τουλάχιστον μέχρι πριν από λίγες ώρες και την αποκάλυψη που έκανε η ίδια με ανάρτησή της στο Instagram. Στην ανάρτησή που σόκαρε όλον τον πλανήτη η 35χρονη τραγουδίστρια έγραψε:

«Πολλές φορές σκέφτηκα να γράψω αυτό το μήνυμα. Αν και δεν ξέρω αν είναι η κατάλληλη στιγμή αισθάνομαι μια απελευθέρωση να μιλήσω. Πολλοί αναρωτιέστε τι μου συνέβη, πού εξαφανίστηκα και γιατί. Ένας δημοσιογράφος κατάφερε να με βρει το περασμένο καλοκαίρι και αισθάνθηκα φοβερά που μπόρεσα τελικά να μιλήσω. Η αλήθεια είναι -είμαι καλά τώρα και ασφαλής- ότι βιάστηκα, με νάρκωσαν και με κράτησαν αιχμάλωτη για κάποιες μέρες. Επιβίωσα και η αποκατάσταση μού πήρε καιρό. Δεν ήθελα να δείξω στον κόσμο τη θλιψη στα μάτια μου (...) Ρώτησα τον εαυτό μου πώς μπορώ να τραγουδήσω από καρδιάς, όταν η καρδιά μου είναι σπασμένη. Και σιγά σιγά επανήλθε. Τις επόμενες εβδομάδες θα ποστάρω μια συνέντευξη… κι αν έχετε ερωτήσεις θα τις απαντήσω (...) Σας ευχαριστώ… Duffy».