Η πρώτη αντίδραση του Σχοινά μετά την ένοπλη ληστεία – «Είμαστε σοκαρισμένοι»

Η πρώτη αντίδραση του Σχοινά μετά την ένοπλη ληστεία – «Είμαστε σοκαρισμένοι»

Στιγμές απόλυτου τρόμου έζησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου ο Διονύσης Σχοινάς και η Καίτη Γαρμπή, όταν ένοπλοι ληστές εισέβαλαν σπίτι τους, τους έδεσαν, τους απείλησαν και πήραν μεγάλο χρηματικό ποσό από το χρηματοκιβώτιο τους.

Η ώρα ήταν 5:50 π.μ και η Καίτη Γαρμπή επέστρεφε από το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης όπου εμφανίζεται. Τέσσερις ένοπλοι είχαν στήσει ενέδρα και περίμεναν κρυμμένοι. Όλοι τους φορούν κουκούλες. Μόλις η τραγουδίστρια στάθμευσε το αυτοκίνητό της, εμφανίστηκαν μπροστά της και την απείλησαν με όπλα, ώστε να τους οδηγήσει μέσα στο σπίτι.

Ακούγοντας τη φασαρία, ο Διονύσης Σχοινάς ανέβηκε στο ισόγειο του σπιτιού και ήρθε αντιμέτωπος με τους τέσσερις ληστές που τον ακινητοποίησαν υπό την απειλή των όπλων.

Όπως προκύπτει από τις καταθέσεις, οι δράστες έδεσαν τον τραγουδιστή. Για να τον τρομοκρατήσουν, τον απείλησαν ότι «θα του φυτέψουν μια σφαίρα στο κεφάλι» και στη συνέχεια τον υποχρέωσαν να τους ανοίξει το χρηματοκιβώτιο του σπιτιού. Κάμερα ασφαλείας υπήρχε τόσο στον εξωτερικό χώρο, όσο και πίσω από την εξώπορτα, στον εσωτερικό διάδρομο και, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έχουν καταγράψει τις κινήσεις τον κακοποιών, που ωστόσο είχαν τα πρόσωπά τους καλυμμένα.

Το ζευγάρι αποκάλυψε που βρισκόταν το χρηματοκιβώτιο και τότε οι δράστες αφαίρεσαν μεγάλο χρηματικό ποσό και κοσμήματα και τράπηκαν σε φυγή.

Όπως μετέδωσαν τα δελτία ειδήσεων του ΑΝΤ1, αλλά και του ΣΚΑΪ, ο Διονύσης Σχοινάς ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους και τον κόσμο για το ενδιαφέρον τους, τόνισε όμως, πως ούτε εκείνος, ούτε η Καίτη Γαρμπή θέλουν να κάνουν κάποια δήλωση αυτή τη στιγμή.

«Ξέρω ότι μας αγαπάτε, είμαστε σοκαρισμένοι και δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε καμία δήλωση. Δόξα το θεό είμαστε καλά», φέρεται να δηλώνει στους δημοσιογράφους που επικοινώνησαν μαζί τους, ο Διονύσης Σχοινάς.