Λάουρα Νάργες: Σε άσχημη ψυχολογία η παρουσιάστρια! Η κρυφή συνάντηση με τον πρώην, Μιχάλη Μουρούτσο, μετά το δικαστήριο!

Λάουρα Νάργες: Σε άσχημη ψυχολογία η παρουσιάστρια! Η κρυφή συνάντηση με τον πρώην, Μιχάλη Μουρούτσο, μετά το δικαστήριο!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ για την σχέση της Λάουρα Νάργες και του πρώην συντρόφου της Μιχάλη Μουρούτσου!

Για αρχή όμως, Δευτέρα 18/03, έγινε το δικαστήριο μεταξύ του Μιχάλη Μουρούτσου και της πρώην γυναίκας του, Αναστασίας Περράκη, και μέσα από καταγγελίες βόμβα αποκαλύφθηκαν πολλά! Διαβάστε παρακάτω…

Συγκεκριμένα η πλευρά της Περράκη υποστήριξε πως ο χρυσός Ολυμπιονίκης είχε παράλληλη σχέση και ήταν βίαιος ενώ αντίστοιχα η πλευρά εκείνου ανέφερε πως το μοντέλο είχε εραστή στην Αίγινα!

Η απόφαση του δικαστηρίου για το ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο αναμένεται τους επόμενους μήνες!

Πάμε όμως τώρα στο ρεπορτάζ που ήρθε στα δικά μου χέρια! Μετά τη λήξη του δικαστηρίου ο Μιχάλης Μουρούτσος βρισκόταν σε άθλια κατάσταση για τα όσα ακούστηκαν γύρω από το όνομά του και πληροφορίες μου – αξιόπιστες πλήρως – αναφέρουν πως μετά από ένα τηλεφώνημα που έκανε στην Λάουρα κανόνισα οι δυο τους να βρεθούν!

Η Λάουρα Νάργες και ο Μιχάλης Μουρούτσος μπορεί να έδωσαν τέλος στην επί πολλά χρόνια σχέση τους τον περασμένο Οκτώβριο όμως μεταξύ τους υπάρχει αυτοεκτίμηση και σεβασμός! Χώρισαν από κοινού και οι σχέσεις που διατηρούν μέχρι και σήμερα είναι πολύ καλές!

Για την ακρίβεια, η πηγή μου μου μετέφερε πως οι δυο τους βρέθηκαν σε ένα αρκετά απομονωμένο μέρος της Βουλιαγμένης για λίγη μόνο ώρα! Η Λάουρα φαινόταν συντετριμμένη προφανώς για τις δύσκολες στιγμές που διανύει ο άντρας που πέρασε τόσα χρόνια μαζί και υπήρξε και αγκαλιά πριν αποχωρήσουν!

Είναι λογικό να βρίσκεται στο πλευρό του! Πέρασαν τόσο όμορφες στιγμές τα χρόνια που ήταν μαζί κι εφόσον ο χωρισμός τους ήταν απόφαση και των δυο δεν έχουν κάτι να χωρίσουν!

Μάλιστα, η Λάουρα είναι και αρκετά επηρεασμένη ψυχολογικά από τότε που είδε τον Μουρούτσο σε αυτή την κατάσταση και δεν ήθελε άλλωστε και πολύ αφού και η ίδια ψυχολογικά δεν ήταν καλά! Μην ξεχνάτε άλλωστε πως πριν λίγες ημέρες ο ΣΚΑΙ την πέταξε έξω από το κανάλι με τις κλωτσιές για την συμπεριφορά της.

Η είδηση έσκασε σαν βόμβα και είναι αλήθεια!

Ήταν από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, αλλά δεν είναι πλέον μαζί!

Η Λάουρα Νάργες και ο Μιχάλης Μουρούτσος, χώρισαν έπειτα από 3 χρόνια σχέσης

Ενώ όλα έδειχναν τον δρόμο προς την εκκλησία, έπειτα και από την συγκατοίκηση του ζευγαριού, στο νέο τους σπίτι στον Αγ. Δημήτριο, το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι, έριξε αυλαία!

Ένας θυελλώδης έρωτας, μια πολυσυζητημένη σχέση! Οι δυο τους γνωρίζονταν πολύ καιρό μέσω κοινών φίλων, αλλά η πρώτη επαφή είχε γίνει στην εκπομπή “Στην υγειά μας ρε παιδιά” του Σπύρου Παπαδόπουλου, όταν είχαν πάει ως καλεσμένοι!

Πλέον, ο καθένας ακολουθεί τον δικό του δρόμο στη ζωή, με την παρουσιάστρια να θέλει να αποφεύγει να μιλάει γι αυτό και να βάζει σε προτεραιότητα την επαγγελματική της ζωή και το “The Voice”.

Το πρώην ζευγάρι, έχει σβήσει από τα social τις κοινές τους φωτογραφίες από τα ταξίδια, αλλά και όσα έζησαν, δείχνοντας πως το τέλος ήρθε και είναι οριστικό!

Η Λάουρα με τον Μιχάλη, δεν είναι όμως η πρώτη φορά που χωρίζουν! Το 2016 είχαν χωρίσει πάλι για 3 μήνες, αλλά πολύ γρήγορα, μεσολάβησαν οι δικοί τους άνθρωποι, φίλοι και γνωστοί για να τα ξαναβρούν!

Έτσι και έγινε, το ζευγάρι τότε επανασυνδέθηκε και συνέχισε την κοινή του ζωή μέχρι και πριν λίγο καιρό, όπου το ρήγμα ήταν οριστικό! Άλλωστε, όπως ξέρουμε αν ραγίσει το γυαλί δεν ξανακολλάει!