Κωνσταντίνος Αργυρός: «Σάρωσε» όλες τις πρωτιές σε μία χρονιά!

Κωνσταντίνος Αργυρός: «Σάρωσε» όλες τις πρωτιές σε μία χρονιά!

Το album του Κωνσταντίνου Αργυρού, «Το Κάτι Παραπάνω», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, κατέκτησε αμέσως την κορυφή των πωλήσεων και τα τραγούδια του αγαπήθηκαν από το κοινό και τις ραδιοφωνικές συχνότητες, με το «Ψέματα» να καταλαμβάνει την πρώτη θέση του ελληνικού IFPI Top200 Αirplay Chart για το 2018.

Παράλληλα κατέκτησε και το YouTube, με τα videos του να γίνονται no1 στις τάσεις και να κάνουν εκατομμύρια views. Ενδεικτικά, το «Ξημερώματα» συνεχίζει να προκαλεί πανικό με περισσότερα από 50 εκατομμύρια views, το «Ψέματα» έχει ξεπεράσει τα 25 εκατομμύρια views και το «Λιώμα» τα 17 εκατομμύρια. Μάλιστα, το «Λιώμα» ήταν το δημοφιλέστερο μουσικόvideo στο YouTube για το 2018 (YouTube Rewind).

Η σαρωτική επιτυχία του ήταν εμφανής και στις ψηφιακές πλατφόρμες. Στο Top20 του Deezer για το 2018 κατέκτησε την κορυφή με το «Τι Να Το Κάνω», ενώ κατέλαβε κι άλλες 10 θέσης της ίδιας κατάταξης. Την ίδια ώρα, στο ετήσιο Top20 του iTunes μπήκαν δύο τραγούδια του και στο ανάλογο Τop του Spotify τρία.

Η απήχηση που έχει ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η αγάπη του κόσμου για εκείνον φαίνεται και στις sold out εμφανίσεις του. Εδώ και 10 μήνες εμφανίζεται στο «Fantasia», κάνοντας τριήμερα και παίρνοντας παράταση μέχρι και τις 2 Μαρτίου. Επίσης, με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε και η περιοδεία του ανά την Ελλάδα.

Στα μουσικά βραβεία MAD VMA 2018 κέρδισε σε δύο κατηγορίες, ενώ δύο βραβεία πήρε και στα κυπριακά μουσικά βραβεία.

Η αρχή του 2019 βρίσκει τον Κωνσταντίνο Αργυρό να ετοιμάζει το νέο του music video, για το «Τι Να Το Κάνω», να ξεσηκώνει το κοινό στο «Fantasia» και να συνεχίζει ακάθεκτος την τεράστια επιτυχία του!