Ειρήνη Καζαριάν: Ποια είναι η νικήτρια του GNTM…!

Ειρήνη Καζαριάν: Ποια είναι η νικήτρια του GNTM…!

Τον τίτλο του «Greece’s Next Top Model 2018» κέρδισε η Ειρήνη Καζαριάν, η οποία πήρε 50.000 ευρώ και ένα «χρυσό» συμβόλαιο με γνωστό πρακτορείο μοντέλων στο εξωτερικό.

Στον μεγάλο τελικό του GNTM, κατάφεραν να φθάσουν τρεις φιναλίστ: η Ειρήνη Καζαριάν, η Μαριάννα Παινέση και η Εβελίνα Σκίτσκο.

Οι τρεις διαγωνιζόμενες πέρασαν από τέσσερις δοκιμασίες για κάθε μία από τις οποίες θα βαθμολογούνταν από τους κριτές με άριστα το 10 (ενώ στην τελευταία δοκιμασία ψήφιζε και το τηλεοπτικό κοινό).

Οι κριτές και το τηλεοπτικό κοινό βαθμολόγησαν την Μαριάννα Παινέση 149 με βαθμούς συνολικά, την Ειρήνη Καζαριάν 162 με βαθμούς συνολικά και την Εβελίνα Σκίτσκο 154 με βαθμούς συνολικά.

Ποια είναι όμως η νικήτρια του GNTM;

Η Ειρήνη Νουνέ - όπως είναι το δεύτερο όνομά της- είναι 21 ετών και κατάγεται από την Αρμενία. Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με τη μουσική. Από τα 12 της θέλει να δοκιμάσει το μόντελινγκ, αλλά το δοκίμασε φέτος χτυπώντας την πόρτα ενός πρακτορείου.

Βασικό της χαρακτηριστικό είναι ότι δεν λέει ποτέ ψέματα γιατί έχει κακή μνήμη! Από τις οντισιόν κιόλας κατάφερε να κερδίσει τους κριτές- Βίκυ Καγιά, Αγγελο Μπράτη, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Δημήτρη Σκουλό- με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του προσώπου της και έτσι απέσπασε τέσσερα «ναι»!