Full in love η Πάολα με τον νέο της σύντροφο – Ποιος της έκλεψε την καρδιά;

Full in love η Πάολα με τον νέο της σύντροφο – Ποιος της έκλεψε την καρδιά;

Μπορεί να έχει ρίξει όλο το βάρος στη δουλειά μετά τον χωρισμό της από τον επιχειρηματία Μιχάλη Ποζίδη, αλλά φαίνεται πως ο έρωτας της χτύπησε ξανά την πόρτα. 

 

Σύμφωνα με την RealLife, την καρδιά της Πάολα έκλεψε ο 25χρονος συνάδελφός της, Παναγιώτης Τσαφαράς, ο οποίος εισέβαλε δυναμικά στη ζωή της, αποφασισμένος να τη διεκδικήσει. Ήταν μαζί της στις ανά την Ελλάδα συναυλίες της όλο το καλοκαίρι, ενώ στη Θεσσαλονίκη όπου εμφανίζονταν μέχρι πριν από λίγο καιρό ήταν ζευγάρι… και στην πίστα και στη ζωή.

O Παναγιώτης Τσαφαράς

«Μοιάζει πολύ ερωτευμένη με τον όμορφο νεαρό και δε χορταίνει να είναι κοντά του. Γύρισε σελίδα στη ζωή της και αυτό την έχει ανανεώσει. Είναι πολύ χαρούμενη και ευτυχισμένη με τον καινούργιο έρωτά της, ενώ όπου σταθεί δε σταματά να αναφέρεται στον σύντροφό της και στο πάθος που βιώνει πλάι του. Δεν πιστεύαμε πως θα μπει καινούργιος έρωτας στη ζωή της, μετά το τέλος μιας σχέσης 6 ολόκληρων ετών, αλλά η ζωή φέρνει εκπλήξεις χωρίς να ρωτά» λέει πρόσωπο του περιβάλλοντός της.

Η Πάολα φαίνεται να διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της, στο πλευρό του Παναγιώτη. Μαζί ξεκινούν και τις εμφανίσεις τους στο “Gazi Live” από 7 Δεκεμβρίου. Όσο για ενδεχόμενο συγκατοίκησης; Μάλλον δεν περνάει από το μυαλό της κάτι τέτοιο, αφού να διαφυλάξει την αυτονομία της ακόμα κι όταν είναι σε σχέση.