Απόλυτη επιτυχία για τον STAN – Τα «Τετράγωνα» έγιναν viral!

Απόλυτη επιτυχία για τον STAN – Τα «Τετράγωνα» έγιναν viral!

Τα «Τετράγωνα» του STAN σημειώνουν τεράστια επιτυχία, επιβεβαιώνοντας τις προβλέψεις, από την αρχή της κυκλοφορίας τους!

Τα «Τετράγωνα» του STAN σημειώνουν τεράστια επιτυχία, επιβεβαιώνοντας τις προβλέψεις, από την αρχή της κυκλοφορίας τους! Το τραγούδι κυκλοφόρησε το Σάββατο, 1η Σεπτεμβρίου και, πριν καν ολοκληρώσει το πρώτο 24ωρο κυκλοφορίας του, έγινε viral: κατάφερε να φτάσει στη θέση Νο2 στις τάσεις του ΥouΤube και στο Νο1 στην κατηγορία Μουσική.

Το video clip, με την υπογραφή του σκηνοθέτη Γιάννη Παπαδάκου, ξεπέρασε τις 305.000 προβολές μέσα σε δυο μέρες στο ΥouΤube, οι οποίες συνεχώς και αυξάνονται…

Το νέο κομμάτι του ταλαντούχου STAN, σε στίχους Βαγγέλη Κωνσταντινίδη και μουσική Χρήστου Σαντικάι, αγαπήθηκε από το κοινό από την πρώτη στιγμή!

Ενδεικτικό είναι ότι ο λογαριασμός του δημοφιλούς ερμηνευτή και δημιουργού κατακλύστηκε με Ιnstastories από τους θαυμαστές του, εντός και εκτός Ελλάδας, οι οποίοι δημοσίευαν βίντεο τη στιγμή που άκουγαν τα «Τετράγωνα», όπου κι αν βρίσκονταν!

«Μακάρι να μπορούσα να ανεβάσω όλα τα βίντεο που μου στέλνετε... Σας ευχαριστώ έναν έναν ξεχωριστά, όπου κι αν βρίσκεστε για το πόσο αγαπήσατε τα #tetragona. Eίναι μαγεία αυτό που συμβαίνει» έγραψε ο STAN στο Instagram, το πρωί της Δευτέρας, απευθυνόμενος στους θαυμαστές του.

Τα «Τετράγωνα» κυκλοφορούν από την ICON Music Records και την Panik Records. Αδιαμφισβήτητα… το νέο κομμάτι του STAN προμηνύει ότι θα είναι το hit του φετινού χειμώνα!