Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με και χωρίς photoshop στην ίδια φωτογραφία!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με και χωρίς photoshop στην ίδια φωτογραφία!

Στο πέρας των ετών και της πορείας της έχουμε δει πολλές πλευρές της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου άλλοτε καλές και άλλοτε κακές.

Το γλυκό κορίτσι που γνωρίσαμε ως μοντέλο της Ελένης Μενεγάκη έγινε μια απαιτητική παρουσιάστρια ενώ πλέον είναι η Queen Dina του Survivor.

Όσα κι αν έχουν συμβεί, ειπωθεί ή κρυφτεί στο παρελθόν στη μετά Survivor εποχή η Κωνσταντίνα είναι ένα ακομπλεξάριστο, γλυκό κορίτσι της διπλανής πόρτας που αγωνίζεται για τη ζωή της εντός ή εκτός στίβου μάχης. Τα περιοδικά και η τηλεόραση συνεχίζουν να ασχολούνται μαζί της και να την σχολιάζουν ποικιλοτρόπως. Θέμα συζήτησης είναι συχνά πυκνά τα κιλά της παρουσιάστριας αν και κατά πόσο Κωνσταντίνα είναι αδύνατη, jucy ή με περιττά κιλά.

Σήμερα το μεσημέρι, η πρώην παρουσιάστρια του Alpha έδωσε τη δική της απάντηση στο πώς τη βλέπουμε οι άλλοι (βλέπε Media), στο τι εστί παραπληροφόρηση αλλά και στο πώς θέλει η ίδια να βλέπει τον εαυτό της.

Η Κωνσταντίνα ανήρτησε ένα κολάζ με δυο φωτογραφίες στο Instagram που απεικονίζουν την ίδια στην παραλία. Η φωτογραφία είναι η ίδια στο κολάζ με τη μόνη διαφορά ότι δεξιά η παρουσιάστρια έχει υποστεί photoshop και φαίνεται πολύ πιο αδύνατη ενώ αριστερά είναι χωρίς καμία επεξεργασία. Βέβαια δεν γίνεται απόλυτα αντιληπτό αν δεν είναι καθόλου επεξεργασμένη ή αν έχει υποστεί «αρνητικό» photoshop, δηλαδή αν την έχουν παχύνει.

Η Κωνσταντίνα δεν έγραψε ποια από τις δυο φωτογραφίες ανταποκρίνεται στην αλήθεια, ανήρτησε το κολάζ και αρκέστηκε να γράψει: «Όλες οι οπτικές 😂😂καλοδεχούμενες ‍♀ όπως νιώθει καλύτερα ο καθένας! 😜 Η ουσία σε κάθε περίπτωση είναι ίδια! 🙋‍♀ αγαπώ το σώμα μου και αισθάνομαι μια χάρα ❤», κάνοντας tag τα δυο περιοδικά.