Survivor all star: «Στο αεροπλάνο δεν θα ήμασταν μόνο εγώ και ο Πιλίδης αν…» – “Χείμαρρος” αποκαλύψεων ο Ηλίας Γκότσης!

Survivor all star: «Στο αεροπλάνο δεν θα ήμασταν μόνο εγώ και ο Πιλίδης αν…» – “Χείμαρρος” αποκαλύψεων ο Ηλίας Γκότσης!

Στην Ελλάδα επέστρεψαν το απόγευμα της Τετάρτης 29/3 ο Ηλίας Γκότσης και ο Γιωρίκας Πιλίδης, μετά την αποβολή τους από το Survivor all star λόγω παραβίασης βασικών κανονισμών του ριάλιτι επιβίωσης!

Μάλιστα, ο νικητής του Survivor 2018 έχει ήδη δημοσιεύσει μερικά βίντεο από τους λογαριασμούς του στα social media, με αφορμή το πλήθος μηνυμάτων που δέχεται από τους διαδικτυακούς του φίλους. Λίγο νωρίτερα, ο Ηλίας μοιράστηκε και άλλα stories μέσα από το Instagram του, προχωρώντας σε μερικές αποκαλύψεις.

«Και έτσι για να το σοβαρέψω κάπως απότομα αλλά, επειδή με ρωτάτε γιατί δεν μιλάω για όλα αυτά που έχουν συμβεί, ο λόγος είναι ότι γενικότερα δεν μου αρέσει να εκθέτω ανθρώπους και αν εγώ και ο Πιλίδης είχαμε αυτή τη διάθεση, στο αεροπλάνο δεν θα ήμασταν οι δυο μας σήμερα.

Αυτό που έχει σημασία, όπως έχω ξαναπεί, είναι να προχωράμε. Σίγουρα έχω να πω πάρα πολλά ακόμα. Όχι μόνο για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, γιατί εγώ απ’ ότι έχετε καταλάβει αντέχω γενικότερα ,αλλά επειδή όλα αυτά που ακούγονται στεναχωρούν τους δικούς μου ανθρώπους και είναι καλό καμιά φορά να βγαίνει η αλήθεια και να τη γνωρίζει και ο κόσμος που τοποθετείται», είπε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Γκότσης.