Πολάκης κατά Χατζηνικολάου για «32,5 εκατ. ευρώ αρρύθμιστα χρέη»

Πολάκης κατά Χατζηνικολάου για «32,5 εκατ. ευρώ αρρύθμιστα χρέη»

«Πυρά» Πολάκη κατά του Νίκου Χατζηνικολάου. Ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον εκδότη της Real να απαντήσει δημόσια σχετικά με καταγγελίες για ληξιπρόθεσμα χρέη προς την Εφορία και τον ΕΦΚΑ ύψους 32,5 εκατ. ευρώ.

«Την απάντησή σου δεν την περιμένω εγώ, γιατί εδώ δεν πρόκειται για κάποια προσωπική βεντέτα. Την περιμένει με αγωνία η κοινωνία που στενάζει υπό το βάρος ασήκωτων χρεών και δανείων», επεσήμανε ο Παύλος Πολάκης, απευθυνόμενος στον Νίκο Χατζηνικολάου, παραθέτοντας στοιχεία που έχει στην κατοχή του.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη: “Καλημέρα, Καλημέρα” κ. Νίκο Χατζηνικολάου: Πριν από μια εβδομάδα με αποκάλεσες δημόσια άθλιο, συκοφάντη και βρωμιάρη (φωτό 1). Επέλεξα να μη σου απαντήσω. Όχι λόγω αδυναμίας, αλλά γιατί εγώ απαντώ μόνο με στοιχεία. Σήμερα λοιπόν, με βάση στοιχεία που ήρθαν στην κατοχή μου, σε καλώ και σε προκαλώ να απαντήσεις δημόσια: Ισχύει ότι εταιρείες σου φέρεται να έχουν ΑΡΡΥΘΜΙΣΤΑ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ ΧΡΕΗ προς την Εφορία και τον ΕΦΚΑ, συνολικού ύψους 32.540.044,50 €; Το γράφω και ολογράφως γιατί το ποσό είναι ασύλληπτο: ΤΡΙΑΝΤΑ ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΕΣ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΑΡΑΝΤΑΤΕΣΣΕΡΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΕΝΉΝΤΑ ΛΕΠΤΑ; (φωτό 2)

Συγκεκριμένα:

– Η εταιρεία «REAL MEDIA Α.Ε»: 14.903.032,77 € στην Εφορία και 5.007.069 € στον ΕΦΚΑ

– Η εταιρεία «ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΛΗΘΙΝΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ Α.Ε»: 10.468.726,84 € στην Εφορία

– Η εταιρεία «REAL PRESS Α.Ε»: 1.595.420,32 € στην Εφορία

– Η εταιρεία «ΕΝΙΚΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ Α.Ε»: 565.795,57 € στον ΕΦΚΑ.

Την απάντησή σου δεν την περιμένω εγώ, γιατί εδώ δεν πρόκειται για κάποια προσωπική «βεντέτα». Την περιμένει με αγωνία η κοινωνία που στενάζει υπό το βάρος ασήκωτων χρεών και δανείων!

Η απάντηση Χατζηνικολάου

Στην ίδια ανάρτηση ο Νίκος Χατζηνικολάου απάντησε: «Η απάντηση μου στις νέες συκοφαντίες και τα ψέματα του Παύλου Πολάκη: «Τα χρέη των εταιρειών στις οποίες αναφέρεστε είναι ρυθμισμένα και εξοφλούνται κανονικά.Για άλλη μια φορά επιτίθεστε εναντίον μου με συκοφαντίες και ψέματα.Θλιβερό.Ενημερωθείτε και σταματήστε τη λάσπη».